Σχετικά με τα σχόλια

Θα παρατηρήσατε ότι εδώ και δυο σχεδόν βδομάδες το μπλογκ ήταν σε φάση moderation εξαιτίας ενός επίμονου τρολαρίσματος. Δεν ήταν μόνο ο τύπος που βομβάρδισε το ποστ για τον Γλέζο, επανήλθαν τα γνωστά στους παλιούς μανταλενοφαντάσματα αλλά μου έκανε την τιμή και ο Τσολοχίδης του Jungle Report! Τιμή μου…

Λοιπόν. Αφενός τις προάλλες έλειπα στο Μέτσοβο (ναι, πήγα κι από τα Γιάννενα Βιολόγε, τι βρωμόπολη!) κι αφετέρου είχαν μαζευτεί πολλά σχόλια τα οποία ήθελα να ξεκαθαρίσω και να εκπαιδεύσω τη μαύρη λίστα του Discussion στον πίνακα ελέγχου της WordPress. Κάτι που έκανα εχτές και έτσι σήμερα ελευθέρωσα όλα τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά συγχωρήστε μου την καθυστέρηση, είχα τεχνικούς λόγους όσο και περιορισμένο χρόνο.

Το μόνο που θα πω για τη μαύρη λίστα είναι πως όποιες ΙΡ ανήκουν στην δεκάδα του 60, πχ τύπου 62.10.κλπ, θα τρώνε αυτομάτως πόρτα. Αν παρ’ ελπίδα κάποιος γνωστός μου σχολιαστής μπλοκαριστεί χρησιμοποιώντας τις ΙΡ από τη δεκάδα του 60, θα του συνιστούσα να μην το παρακάνει με το TOR αν δεν έχει να φοβηθεί από μένα.

Επίσης, σε αντίθεση με την κρατούσα αντίληψη, η ελληνική μπλογκόσφαιρα είναι μικρό χωριό. Τόσο μικρό που όποιος όσο κι αν προσπαθεί να «μασκαρευτεί» αφήνει ξεκάθαρο αποτύπωμα της ταυτότητάς του. Αυτά προς τα μανταλενοφαντάσματα και λοιπούς ξυπνιτζήδες. Μην παίζετε μαζί μου για να μην παίξω με σας.

Από δω και πέρα ο σχολιασμός έχει ανοίξει.

Αλλά, ξαναλέω.

Οι πονηρούληδες μην παίζετε μαζί μου. Αλλιώς…

______________________

2 σκέψεις σχετικά με το “Σχετικά με τα σχόλια

  1. εδω η μπαλια

    εδω η μπαλια!

    π τσολοχιδης

    ναι!ΝΑΙΑΙ Ο ΤΣΟΛΟΧΙΔΗΣ!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s