Προς κύριο Καμίνη

Όταν απαιτούμε ευλογοφανώς από τον μητροπολίτη Άνθιμο να μένει εντός των θεσμικών πλαισίων και να μην κάνει εξωτερική πολιτική, έτσι κι εσύ, κύριε δήμαρχε των Αθηναίων, μην κάνεις και μην μιλάς για άλλη δουλειά από αυτή που σου ανέθεσαν οι ψηφοφόροι σου. Δήμαρχος Αθηναίων είσαι, όχι λοχαγός στον Έβρο.

Πολλά μπράβο στον Σταύρο Θεοδωράκη για την αποψινή εκπομπή του. Προτείνω να κάνουμε ανταλλαγή δημάρχων, να έρθει εδώ ο Μπουτάρης και να στείλουμε τον Καμίνη να κάνει παρέα στον Άνθιμο.

Advertisements

5 thoughts on “Προς κύριο Καμίνη

 1. «Προτείνω να κάνουμε ανταλλαγή δημάρχων, να έρθει εδώ ο Μπουτάρης και να στείλουμε τον Καμίνη να κάνει παρέα στον Άνθιμο.»

  Χα! Πρίτς! Μόνο κάνα κρασί αν θέλετε. Να μείνετε με τον extreme Καμίνη που κάπνιζε κάποτε 3 πακέτα την ημέρα (όχι φούντα).

  Αν θέλετε σας στέλνουμε τον Άνθιμο όμως ( με τον Ψωμιάδη, είναι σε οικονομική συσκευασία αυτοί οι δύο).

 2. «….μην κάνεις και μην μιλάς για άλλη δουλειά από αυτή που σου ανέθεσαν οι ψηφοφόροι σου» – Καλό!!!!

 3. Γιώργο, η άποψη του Μπουτάρη ήταν κι αυτή υπέρ του ελέγχου εισόδου των μεταναστών αλλά χωρίς τον ανόητο στρατόκαυλο χαρακτήρα του Καμίνη, πολύ προσεκτικά διατυπωμένη ώστε να μην παραβιάζει τον ανθρωπισμό. Γενικά έθεσε τις βάσεις για μια συζήτηση που να καλύπτει όλο το εύρος των διαφωνιών χωρίς υπερβολές και μισανθρωπισμό και ως εκ τούτου ήταν απόλυτα ειλικρινής και έντιμος όσο κι αν διαφωνούμε.

  Δες εδώ την εκπομπή:
  http://www.megatv.com/article.asp?catid=14693#toppage

  FrapDigo, θα οργανώσω τότε διπλή απαγωγή. Τον Καμίνη τον στέλνουμε βαρύ πακέτο σακκέτο σε σας και τον Μπουτάρη τον αρπάζουμε με ροδοπέταλα.

 4. Την είδα την εκπομπή. Νομίζω ότι είσαι υπερβολικά αυστηρός με τον Καμίνη. Όσο για την απάντηση του Μπουτάρη ήταν «Η Ελλάδα μπούκωσε. Δεν χωράνε πια…».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s