Ανωμαλίες

Πείτε μου κάτι, παρατήρησα μόλις τώρα ότι στον Google Reader παρακολουθώ 300, ολογράφως τριακόσια, μπλογκ. Πάω καλά; Στραβά αρμενίζει ο γιαλός;

Advertisements

7 thoughts on “Ανωμαλίες

 1. Καλά είσαι. Κι εγώ 200 έχω. Τώρα που θα βγάλω το δικό σου θα πάω στα 199! 😛

  Όντως όμως, τα μισά (τουλάχιστον από αυτά που παρακολουθώ εγω) είναι ανενεργά.

 2. Λοιπόν, συγνώμη που καθυστέρησα να σας απαντήσω, γιατί όσο πήζω με διάφορα πράματα άλλο τόσο δεν είχα πολύ όρεξη να ασχοληθώ με το μπλογκ μου. Απαντάω λοιπόν ξεχωριστά στον καθένα σας.

  @specton
  Πρέπει να έχω μόνο δέκα απολύτως ανενεργά μπλογκ για τα οποία θέλω να τα κρατήσω στο αρχείο. Κάποια άλλα εικοσαριά είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στο σύνολο, έχω πολύ ενεργά μπλογκ και αρκετές φορές αναγκάζομαι να μην τα διαβάζω μερικά από αυτά παρά μόνο διαγωνίως λόγω έλλειψης χρόνου και διάθεσης.

  @Zed
  Έχεις δρόμο ακόμα… Κι αν τολμήσεις να με βγάλεις, θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν θα τραβήξω τις κοτσίδες μου για χάρη σου, μουαχαχαχα.

  @mahler76
  Αγάπη μου γλυκειά, όποιον κι αν ακολουθείς στο ιντερνέτι, ακολουθείς και στο δρόμο. Οπότε σε πιστεύω! Μουαχαχαχαχα. Φιλιά ρε!

  @Αbravanel
  Δεν το έπιασα ακριβώς αυτό το λινκ, και σόρρυ που είχες πιαστεί από το Akismet Spam αλλά πάλι δεν εμφανίζεται το προφίλ που θα μας έδειχνε αν παρακολουθείς περισσότερους από μένα.

  ***Σημειωτέον προς όλους: πρόσθεσα αυτές τις μέρες εφτά μπλογκ. Με τέτοιο ρυθμό, ποιός με πιάνει αν συνεχίσω με αυτό το ρυθμό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s