Πολιτικό καθήκον

kalpi

Μόλις πριν λίγο έριξα την ψήφο μου σε αυτόν που θεωρώ ότι αξίζει. Απέφυγα όλο αυτό τον καιρό να μιλήσω ευθέως για πολιτική γιατί το παιχνίδι είναι πιο μεγάλο από μένα και από εσάς. Το τι μπαρουφολογία και προπαγάνδα παίχτηκαν στο διάστημα αυτό ξεπερνάει τις αντοχές μου και έτσι προτίμησα να σιωπήσω προσωρινά μέχρι να ρίξω την ψήφο μου και να ξεκαθαριστεί το εύρος της νίκης του ΠΑΣΟΚ.

Από κει και πέρα… θα γράψω μερικά σχόλια που δεν ήθελα να τα πω πιο πριν. Γιατί αν τα έλεγα τώρα, θα συμμετείχα σε μια πόλωση που αρνούμαι να υπηρετήσω.

Οψόμεθα εις Φιλίππους.

Advertisements

2 thoughts on “Πολιτικό καθήκον

  1. Οψόμεθα εις Φιλίππους, όπως είπες ακριβώς. Στο μεταξύ παρακολουθώ την εξέλιξη των exit polls και αναρωτιέμαι μήπως οι Πολίτες που απαντούν στους «δημοσκόπους» μας δουλεύουν όλους.

  2. Μάλλον υπάρχει ένα μικρό ποσοστό πολιτών που κάνει » ζαβολιές» στις δημοσκοπήσεις, δίνει δηλ. ηθελημένα παραπλανητικές απαντήσεις…Θετικό πιθανόν , γιατί επιβεβαιώνει έστω και κατά τι, το » απρόβλεπτο » της ανθρώπινης συμπεριφοράς…και προσφέρει ενίοτε δυνατές συγκινήσεις σε » παίκτες» και » θεατές» του πολιτικού παιγνίου ( συχνά οι ρόλοι εναλλάσσονται στα ίδια πρόσωπα ) … οπως εκείνη του 2000 στην Ελλάδα , και κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις στο εξωτερικό…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s