Ενθυμήματα

green-question-mark

«Την ανάληψη του υπουργείου Πολιτισμού από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εγώ τη θεωρώ κατ’ αρχήν καλή κίνηση, έξυπνη κι αποφασιστική. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι θα ασχοληθεί και ο ίδιος προσωπικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δίνει συνεπώς μια προτεραιότητα στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων που το θεωρεί εθνικό θέμα μαζί με το Κυπριακό και την Αγροτική Πολιτική. Καλή κίνηση είναι και γιατί, ας μην το ξεχνάμε, το υπουργείο Πολιτισμού θα περάσει στα χέρια του κ. Καραμανλή ύστερα από τη θητεία μιας πολύ ισχυρής και καλλιεργημένης προσωπικότητας όπως ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Από την άλλη πλευρά, λόγω Ολυμπιακών, το ΥΠΠΟ θα έχει αυτό τον καιρό ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα που ζητούν άμεση αντιμετώπιση. Και μπορεί εγώ προσωπικά να μην έχω κανενός είδους αίτημα, γιατί πιστεύω ότι όσοι καλλιτέχνες μπορούν αυτόνομα να λειτουργούν και εντός και εκτός Ελλάδας, μάλλον πρέπει να προσφέρουν παρά να απαιτούν από αυτό το υπουργείο, είναι σίγουρο όμως ότι παραμένουν υπό εκκρεμότητα θέματα συλλογικά που μας αφορούν όλους, όπως π.χ. τα πνευματικά μας δικαιώματα, το Ασφαλιστικό, η διπλή φορολογία. Οσο για την κ. Πετραλιά, όλοι ξέρουν πως το αντικείμενο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι κάτι που το κατέχει, συνεπώς θα ασχοληθεί μ’ αυτό πολύ καλά. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Είναι μια καινούργια μέρα και για εκείνους και για εμάς που θα είμαστε ιδιαιτέρως παρατηρητικοί σε ό,τι συμβαίνει».

Σύζυγος Άννας Ραγκούση.

«Είναι τυπογραφικό λάθος. Θα διορθωθεί αμέσως».

Έτερος Καππαδόκης. 5,5 χρόνια πριν.

Advertisements

4 thoughts on “Ενθυμήματα

 1. Kαι λοιπόν; Τι σημαίνει αυτό; Η Ραγκούση, όπως και κάθε παντρεμένη γυναίκα, έχει χάσει την προσωπικότητά της; Επιβεβαιώνεται μόνον μέσω του συντρόφου της και υποχρεωτικώς την εκφράζουν οι απόψεις του;

  Ύστερα, δεν βλέπω κάτι κατακριτέο σε όσα γράφεις ότι είπε ο Νταλάρας – σαν ευχολόγιο μού μοιάζει και όχι ως ιδεολογική τοποθέτηση.

 2. «Επιβεβαιώνεται μόνον μέσω του συντρόφου της και υποχρεωτικώς την εκφράζουν οι απόψεις του;»

  Ναι.

  «Ύστερα, δεν βλέπω κάτι κατακριτέο σε όσα γράφεις ότι είπε ο Νταλάρας – σαν ευχολόγιο μού μοιάζει και όχι ως ιδεολογική τοποθέτηση.»

  Ας βγει να ανακαλέσει τα όσα είπε τότε. Γιατί δεν το κάνει τόσο καιρό; Νταλάρας είναι και η γνώμη του μετράει πολύ περισσότερο από την Καλομοίρα σε πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων.

 3. (ουπς! σου ξεχείλωσα τη σελίδα με τα ερωτηματικά. Σβήσε το σχόλιο και θα στο ξαναγράφω με λιγότερα)

  Admin: το έφτιαξα. Γράφε με την ησυχία σου και θα απαντήσω αρκετά αργότερα, έχω μπόλικη δουλειά τώρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s