Λονδίνο

london-oldmens

Σας είπα ότι πριν ένα μήνα ήμουν στο Λονδίνο; Το είχα πει τότε έμμεσα… 1200(!) φωτογραφίες μέσα σε 4 μέρες είναι αυτές. Ας βάλω δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα για να μας ανοίξει η όρεξη, λέω να πω ορισμένα πράματα από τις εντυπώσεις μου σε επόμενα ποστ (και να σκεφτώ πως θα λύσω το ζητηματάκι με τα κλεψ κλεψ κλεψ πέρα από τα αντιαισθητικά watermarks)

london694

Advertisements

3 thoughts on “Λονδίνο

  1. Στο Λονδίνο των σκανδάλων επίσης. Με μία διαφορά. Τεράστια διαφορά, σε δύο σημεία .Τα επεσήμανε ένας Έλληνας καθηγητής της Οξφόρδης.

    1. Τα χρήματα των φορολογουμένων που καταχράστηκαν κάποιοι βουλευτές στη Βρετανία στα μέρη μας, είναι ουσιαστικά μία νόμιμη διασπάθιση δημόσιου χρήματος που γίνεται κατά συρροή και χωρίς αποδείξεις με τελείως αδιαφανείς διαδικασίες. Γεγονός που σημαίνει πως δεν πρόκειται ποτέ να δώσει κανείς λόγο.

    2. Όσοι ενεπλάκησαν στη Βρετανία, πολιτικά, τελείωσαν μια για πάντα. Όχι μόνο δεν θα επανεκλεγούν, αλλά ούτε καν θα τολμήσουν να είναι υποψήφιοι. Θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι. Επιπλέον, έχει τεράστια θεσμική σημασία πως μιλάνε όλοι με την ίδια ακριβώς αυστηρότητα είτε πρόκειται για κάποιες χιλιάδες λίρες, είτε για μισή λίρα. Όλα δεν τα λεφτά μαζί, υπολείπονται κατά πολύ ενός Βατοπεδίου.

  2. «Όσοι ενεπλάκησαν στη Βρετανία, πολιτικά, τελείωσαν μια για πάντα. Όχι μόνο δεν θα επανεκλεγούν, αλλά ούτε καν θα τολμήσουν να είναι υποψήφιοι. Θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι.»

    Καημένη Ελλάδα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s