Η Ομάδα Έψιλον διαβάζει Λαπούτα!

epsilon-garbage

Να πούμε ξανά ότι η μηχανή αναζήτησης του γούγλη φαίνεται ότι με αγαπάει. Αυτή τη φορά θα παραθέσω για δύο ακόμα όρους μετά το περασμένο ποστ για τον ασθενή και δίπορο. Πρώτο πρώτο, η κύρωση ύπατος! Κι όμως, 280 αναζητήσεις από τότε που έκανα το σχετικό ποστ δείχνουν ότι η ανορθογραφία είναι απογοητευτικά διαδεδομένη. 1510 αποτελέσματα για κύρωση ύπατος συν 1060 αποτελέσματα για κίρρωση ύπατος έναντι του ορθού κίρρωση ήπατος που ευτυχώς βγάζει περίπου 8.960 αποτελέσματα. Κι όλες αυτές οι ανορθογραφίες – τι έκπληξη! – αφθονούν σε ιατρικές στήλες όταν τις έλεγξα στον γούγλη… Τουλάχιστον εμφανίζομαι στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων με την υπενθύμιση το πως γράφεται σωστά η φράση.

Αλλά η απογοήτευση έρχεται με την Ομάδα Έψιλον… Χίλιες εννιακόσιες αναζητήσεις οδηγούν σε ένα ποστ που το έγραψα εντελώς για πλάκα και φαίνεται ότι πολλοί το πήραν στα σοβαρά! Αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά φόρουμ κι έγινε… βίντεο στο YouTube. Με λίγα λόγια, έκανα screenshot σε κάποιο επεισόδιο του LOST όπου το σήμα των Αργοναυτών-Έψιλον εμφανίζεται χαραγμένο πάνω σε ένα δέντρο κι από κει και πέρα άρχισα την πλάκα, τη διαβάζετε όλη εδώ.

Δυστυχώς, όλη αυτή η εψιλολογία είναι ριζωμένη στο διαδίκτυο ενώ αρχικά έλπιζα ότι μερικά ψώνια δεν χαρακτηρίζουν μια σαφή όσο και ανησυχητικά εκτεταμένη τάση, διαβάζοντας τα φόρουμ ήρθα αντιμέτωπος με ένα πλήθος εύπιστα παιδιά, άλλους τόσους ανώριμους ονειροπαρμένους μαντράχαλους, λίγους δυστυχώς πλακατζήδες και φυσικά τους απαραίτητους επαγγελματίες απατεώνες που προωθούν τον άθλιο ελλαδεμπορισμό του Φουράκη, του Λιακόπουλου και του βουλευτή Βελόπουλου.

Σε αυτούς τους τελευταίους θα απευθύνω τις τελευταίες γραμμές του ποστ μια που οι εκπρόσωποί τους θα χαίρονται που ο εψιλονισμός ανθεί στο διαδίκτυο. Κύριοι, καταφέρατε να κάνετε περιουσίες όχι εξαπατώντας τον κόσμο αλλά να πουλάτε ελπίδα οδηγώντας εύπλαστα κι αφελή μυαλά στην πνευματική εξαχρείωση. Όχι, ο Φουράκης δεν είναι χαζός, αλλά ένας εξαιρετικά επικίνδυνος εγκληματίας. Είστε κατ’ εξακολούθηση ψεύτες και γκεμπελίσκοι, επαγγελματίες διαστρεβλωτές και φασίστες. Σας αξίζουν πίσσα και πούπουλα μαζί με τον Χαρδαβέλλα που σας καλεί στα πάνελ της άθλιας εκπομπής του. Είστε ο απόπατος της ελληνικής κοινωνίας, διαφθορείς παιδιών και νοσταλγοί του Χίτλερ. Δεν ξέρετε να φοράτε σωστά το βρακί σας και έχετε το θράσος να μιλάτε για ελληνική ιστορία. Νιώθετε ότι είστε Άρειοι από τον Σείριο αλλά κατά βάθος κατάγεστε από τα ποντικοκούραδα. Τέλος.

Το πρώτο βίντεο που σας βάζω είναι η οπτική αναπαραγωγή του ποστ μου από έναν χρήστη του YouTube. Διαβάστε τα σχόλια στο βίντεο, είναι ενδεικτικά.

[YT]VF0U05rzo_w[/YT]

Το δεύτερο βίντεο είναι για να φτύσετε έναν ΜΑΛΑΚΑ ελλαδέμπορο υποβοηθούμενο από έναν άλλο ΜΑΛΑΚΑ δημοσιογράφο. Έτσι, να ξέρουμε τι λέμε. Τσογλάνια.

[YT]mXnAy42uHfQ[/YT]

Advertisements

7 thoughts on “Η Ομάδα Έψιλον διαβάζει Λαπούτα!

  1. Για την πρώτη παράγραφό σου : Έκπληξη; Όχι δα…ουδείς μωρότερος των ιατρών…τελεία…! 🙂 Πρέπει κάποια στιγμή να «ανεβάσω» την προσωπική μου συλλογή από παραπεμπτικά σημειώματα συναδέλφων, να σου φύγει το σκαλπ : ανεμία, παράκλιση, πσοΐτης μυς, πάγκρας κλπ.

    Αλλά ότι θα γινόσουν και πηγή για τους epsilonistas, τι να πω!!!

    Πρόσεχε μόνο γιατί κι ο Belbo έτσι ξεκίνησε και μετά…;-)

  2. Αχ, μην πεις της κούρβας τίποτε και θα το πάρει επάνω της. Ο νόμος του Poe σε πλήρη εφαρμογή: Είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις την καθεαυτό συνωμοσιολογία από τη σάτιρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s