Αγόρασε με δύο ευρώ άλφα σπάιντερ και 10.000€ στο Μοναστηράκι

Το πρωί είχα βγει να πάρω καμιά καλή ταινία από εφημερίδα, αν είχε. Είναι τώρα κάνας μήνας που έχει ξεσπάσει ένας χυδαίος πόλεμος προσφορών από δυο εφημερίδες αλλά σήμερα το παρατράβηξαν και άλλες εφημερίδες που ακολούθησαν την ίδια συνταγή. Τώρα φτάσαμε στο ξυστό των 10 χιλιάδων ευρώ εκτός από τα αυτοκίνητα. Ο ψιλικατζής μου λέει ότι εκτός από το να αγοράζουν κάποιοι πελάτες όλες τις εφημερίδες που έχουν τα ξυστά, του ήρθε άλλος πελάτης να αγοράζει την ίδια εφημερίδα τρεις ή τέσσερεις φορές. Και δώστου τα πανηγύρια την επόμενη μέρα για τις κυκλοφορίες των εφημερίδων.

Τελικά, δεν πήρα ταινία και είναι βλακεία να πληρώνεις 4 τόσο ευρώ την εφημερίδα όταν αργότερα βγαίνουν με ένα ευρώ τα αδιάθετα dvd στο Μοναστηράκι. Όμως, τα αδιάθετα αυτοκίνητα και χρήματα θα κυκλοφορήσουν στο Μοναστηράκι με ένα ευρώ;

Να προτείνω στις εφημερίδες να χαρίζουν στους αναγνώστες μια βραδιά με πόρνη πολυτελείας. Κάνει καλό και στους θεούσους. Κι όσες πόρνες μένουν από τα απούλητα φύλλα επειδή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι αναγνώστες, να τις δίνουν με ένα ευρώ στη Σόλωνος.

Advertisements

6 thoughts on “Αγόρασε με δύο ευρώ άλφα σπάιντερ και 10.000€ στο Μοναστηράκι

  1. Είσαι σεξιστής και θα σου κλείσουν το μαγαζί μέχρι το απόγευμα, αν δεν προβλέψεις για τα ΛΟΑΤ άτομα. Ήδη ετοιμάζονται διάφοροι για διαδήλωση στη γωνία πάνω δεξιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s