25 απίστευτα, αστεία, εκκεντρικά, γελοία και ανισόρροπα πράγματα που ίσως θα θέλατε να γνωρίζετε

Μετά το χθεσινό σαβούρωμα, ελέω Τσικνοπέμπτης, ίσως θα ήταν χρήσιμο να αποβάλλετε τις παραπανίσιες θερμίδες με την ακούσια εξάσκηση των κοιλιακών μυώνων. Ο Γιώργος Πήττας μου έστειλε τις προάλλες να δω μια εξαιρετική σελίδα με την οποία κόλλησα εδώ και λίγες μέρες. Ευκαιρία λοιπόν σήμερα να σας την γνωρίσω και φυσικά, να την ξεκοκαλίσετε και να τη διαδώσετε. Λέγεται ODDEE.com (καμία σχέση με το ΟΟΔΕ φυσικά) και ειδικεύεται στη συλλογή των πιο απίθανων πραγμάτων που μπορείτε να συναντήσετε και να μοιραστείτε. Επέλεξα  φωτογραφίες από 25 κατηγορίες σαν μια βασική εισαγωγή γνωριμίας κι από κει και πέρα θα βρείτε κι άλλα πράματα που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε ή να απορήσετε. Και ίσως υποψιαστείτε από μερικές γνωστές σε σας φωτογραφίες ότι οι φίλοι σας (ή κάποιοι μπλόγκερ) που σας στέλνουν αστείες φωτογραφίες στο μέηλ να τις ψαρεύουν από κει χωρίς να σας το λένε για να έχουν την αποκλειστικότητα. Εκδικηθείτε τους!

Απολαύστε υπεύθυνα:

Σας έχει τύχει να ρωτάτε κάποιον τι ώρα έχει κι αυτός πονοκεφαλιάζει μέχρι να σας την πει; Μπορεί να έχει τέτοιο ρολόι σαν το παρακάτω. Πώς δεν το σκέφτηκα για τον Κακό Ωρολογοποιό [1,2];
10 Coolest Clocks
a351_math

Στο εξωτερικό συνηθίζονται οι διαφημίσεις σε ασανσέρ. Απ’ αυτές, ξεχωρίζω δύο καμπάνιες, μία έξυπνη και μία «απάτη». Η πρώτη είναι μια πολύ έξυπνη όσο απλή καμπάνια υπέρ του γάμου. Οι κλειστές πόρτες έχουν ενιαία τη φράση «Δικηγόρος Διαζυγίων» αλλά ο χωρισμός της με το πάτημα του κουμπιού ακυρώνει τη δυσάρεστη σημασία της. Ωραία!

a345_e8

Η άλλη διαφήμιση είναι «απάτη», και μάλιστα προέρχεται από την Τουρκία! Στο ασανσέρ αναγράφεται η φράση «Κάντο πράξη. Αγάπα την καρδιά σου». Ο άτυχος άνθρωπος που θα πατήσει το κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια… κανονική(;) σκάλα. Εξαιρετική!
10 Clever Elevator Ads
a345_e3

Ο GhostPartol σκέφτηκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να χρησιμοποιήσει τα ίδια τα εργαλεία της ζωγραφικής ως… καμβάδες. Έξυσε τα πλαϊνά των μολυβιών για να φύγει η επίστρωση και τοποθετώντας πλάι πλάι στη σειρά, ζωγράφισε επάνω στις επιφάνειες τους.
Pencil Art: using pencils as canvas
a315_p1

Σε αυτή την αγγελία, διαβάστε κανονικά τις σειρές και μετά μόνο την 1η, 3η και 5η. Χεχεχε…
10 Most Bizarre (but REAL!) Personal Ads ever

a95_p4

Ο χιλιανός πελάτης της διαφημιστικής εταιρίας, για προφανείς λόγους απέρριψε την ιδέα για μια καμπάνια των μπαταριών Energizer. Όχι άδικα, μια που στις λατινοαμερικάνικες χούντες χρησιμοποιούσαν κατά κόρον το ηλεκτροσόκ…
15 Most Offensive, Banned and Rejected Ads

a276_a4

Ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα της κατάλληλης διαφήμισης για τον επισκέπτη στο facebook και σε ειδησεογραφικά πορτάλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ή την σχετικότητα της είδησης. Στην ιστοσελίδα του CNN, το σύστημα αυτό σε κάποιες περιπτώσεις δεν τους βγήκε σε καλό…
15 Unfortunately Placed Ads

a84_a9

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ΄ρθει πίσω από τη γωνία.
World’s Most Bizarre Statues

a104_s6

«I’m a Virgin but this is an old T-shirt».
15 Most Unfortunate T-shirts for a Mugshot

a255_m1

ΝΑ.ΤΟ είπες, Ε.Λ.Α. τώρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ΓΤΠ, ΕΣΥ είσαι για το ΠΕΕΑ βλαμμένε ΙΝ.ΚΑ και Ζουλού. ΣΥΝ.Ε.Λ.Θ.ε πια!
20 Funniest Newspaper Headlines ever

a213_n8

Δημιουργικές… τρίχες.
15 Most Bizarre Beards and Mustaches

a299_b1

A Bear’s Life. OMG!
World’s Most Bizarre Magazines

a248_bear

«… in the office may be assfisting me on behalf of…»
Yes, «assfisting» instead of «assisting». On a legal paper. Freud, anyone?

10 Funniest Typos ever

a195_m1

Τελευταίες τρίχες, ειδικό κούρεμα για εμπρηστές, ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και αναγνώστες του Δαυλού.
15 Craziest Hairstyles

15-craziest-hairstyles

Ο Γελαστός Ταξιτζής. Σίγουρα δεν θα μας πρήζει για την ομαδάρα του ούτε και το πως χρειαζόμαστε μια χούντα για να στρώσουμε. Έξω το ΛΑ.Ο.Σ από τη Βουλή!
12 Most Bizarre ID Cards and Passport Photos

a318_c5

Δεν είναι υπαίθριο παζάρι, ούτε κάποιος έστησε τα βιβλία του σε παγκάκι για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Είναι το κτίριο της Βιβλιοθήκης του Κάνσας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
World’s Most Creative Buildings

a173_lib1

Το Μάθημα Ανατομίας του Ρέμπραντ από… αγγουράκια τουρσί!
Πρωτότυπες αναπαραστάσεις πινάκων φτιαγμένους από ζαρζαβατικά στο
10 Famous Paintings Recreated in Vegetables. Ξεχωρίζουν επίσης η Σχεδία της Μέδουσας του Ζερικώ και η Κραυγή του Μουνκ.

a347_v4

Ο Χελωνογάμης.
Another 15 Bizarre Statues

a322_s7

Η γυναίκα ως τρόπαιο στην εποχή των νεάτερνταλ. Κάπου στα 50΄ς με 60΄ς δηλαδή.
12 Crazy Old Ads

a150_a1

Στην αναποδογυρισμένη διαφήμιση δεξιά, καλύψτε το κεφάλι και το ποτήρι της γυναίκας. Τι βλέπετε;
12 Crazy Old Ads

a150_a7

Η Ιστορία της Λεσβιακής Κόμμωσης, της Mary Dugger. Καταπληκτικό το εξώφυλλο με την «λεσβία» Μόνα Λίζα.
15 Most Insanely Titled Books

a251_t6

Το αριστούργημα της αγγλικής λογοτεχνίας που πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα: Πως Να Χέζετε Στο Δάσος της Kathleen Meyer. Κι όμως, υπάρχει στ’ αλήθεια.
15 Most Insanely Titled Books

a251_t1

Κι αν θέλετε κάτι περισσότερο από τις τεχνικές ξεσκατίσματος στο δάσος, μάθετε πως να διαχειρίζεστε λειτουργικά τα αέρια σας με το Ζεν Της Πορδής, βιβλίο ενός πραγματικού δασκάλου του Ζεν, τον Reepah Gud Wan. Εμπλουτίστε επίσης τις παρεντερικές γνώσεις σας και με το Ποιος Έκοψε Το Τυρί: Μία Πολιτιστική Ιστορία της Πορδής, του Jim Dawson.
Another 10 Insanely Titled Books

a349_b5

Το snopes.com επιβεβαιώνει ότι αυτό το επίγραμμα σε ένα τάφο στο Μόντρεαλ είναι αυθεντικό.
12 Hilarious Tombstones

a86_e1

Μήπως ο αδέσποτος σκύλος έξω από το σπίτι σας δεν σας αφήνει να βγείτε; Η γάτα του γείτονα δείχνει επιθετικές διαθέσεις; Μήπως βλέπετε ένα ασυνήθιστο ζώο που σας τρομάζει; Η υπηρεσία Animal Control αναλαμβάνει τη αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών, από φίδια μέχρι το… παιδί σας. Τιμές φιλικές.
15 Ads that’ll make you say WTF?!

a218_a7

Αυτό το αμερικάνικο τρωκτικό, συγγενής της μαρμότας και του τυφλοπόντικα, υπάρχει. Να το προτείνουμε σε γνωστό «ενημερωτικό» μπλογκ για μασκώτ, του πάει γάντι.
10 Most Disturbing Animals on Earth

a304_star_nosed_mole

Είναι απίστευτο, μα είναι αλήθεια.Τόσες και τόσες εξωφρενικές φοβίες υπάρχουν, από την αραχνοφοβία μέχρι την τριχοφοβία και την καθρεφτοφοβία. Υπάρχει όμως στα αγγλικά η Triskaidekaphobia, που λέγεται και Paraskavedekatriaphobia! Ναι, δείτε και τα σχετικά λήμματα στην Wikipedia! Αθάνατη ελληνική διεθνής γλώσσα…
10 Most Bizarre Phobias

a289_number13

Να προτείνω και την histologophobia για τυπάκους αλά Λιακόπουλος και είμαστε καλυμμένοι…

Advertisements

2 thoughts on “25 απίστευτα, αστεία, εκκεντρικά, γελοία και ανισόρροπα πράγματα που ίσως θα θέλατε να γνωρίζετε

 1. Χτυπάει το τηλέφωνο

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ http://www.e-psychology.gr/forum

  Εμπρός

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Καλησπέρα σας. Είμαι η Ρούλα Κορομηλά από το κανάλι ΑΛΦΑ. Ξέρετε για μένα;

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ

  Γειά σας κυρία Κορομηλά. Συγγνώμη που δεν σαν γνώρισα. Σας ξέρω για τα πόδ..

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Όχι, θέλω να με ξέρετε για το Big Brother που διευθύνω. Σας τηλεφωνώ για να προτείνω μια συνεργασία μεταξύ μας.

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ

  Δηλαδή;

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Εσείς διευθύνετε ένα φόρουμ αλληλοβοήθειας και ψυχολογίας, στο οποίο έρχονται όλοι οι σχιζοφρενείς, μανιοκαταθλιπτικοί, τριχοτιλομανείς, μανιοκαταθλιπτικοί, ιδεοληπτικοί της Ελλάδας. Εγώ διευθύνω ένα φόρουμ στο οποίο όλοι οι παραπάνω έρχονται και αποκαλύπτονται στην τηλεόραση μέχρι αηδίας με σκοπό να πάρουν ένα βραβείο βλακείας, αν δεν τους διαγράψουν.

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ

  Και τι το κοινό έχουν τα φόρουμ μας κυρία Κορομηλά;

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Σε μας νικητής είναι αυτός που δεν θα τον διώξουν. Σε σας νικητής είναι αυτός που θα δεί τους αντίπαλούς του να τους διαγραφει η διαχείριση του φόρουμ. Και στις δύο περιπτώσεις, εσείς και εμείς ικανοποιούμε τα ίδια ένστικτα των παικτών μας. Εμείς δίνουμε αμοιβή, εσείς δίνετε την ελπίδα της βελτίωσης… που ποτέ δεν έρχεται, όπως βλέπετε στην παράθεση παρακάτω. Σκεφτείτε να ενωθούμε. Να κάνουμε το e-psychasthenia-big-brother.gr . Θα κατακτούσαμε όλη την Ελλάδα. Όλοι εμάς θα έβλεπαν.

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΥΜ

  Και εγώ τι ρόλο θα παίζω στον Big Brother;

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Εσείς θα εμφανίζεστε στην τηλεόραση και θα δίνετε συμβουλές και διαγνώσεις στους παίκτες μας.

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

  Δεν μπορώ, ντρέπομαι να εμφανιστώ. Έχω χάσει τα μαλλιά μου.

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Μα τι λέτε είστε μια χαρά. Έχω δει τη φωτογραφία σας στο Facebook. Είστε ένας κούκλος. Εξάλλου, με το που θα ακούσουν ότι είστε ψυχολόγος, θα θέλουν όλοι να κάνουν κρεβάτι μαζί σας.

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

  Ναι αλλά εγώ στο παρελθόν είχα κάνει και ομάδες θεραπείας με συμβολική τιμή 5 ευρώ. Όσοι μετείχαν, έβγαιναν έξω και πήγαιναν αμέσως στο κομπιούτερ τους να συνδεθούν με το φόρουμ μας και να κυνηγήσουν και να βρίσουν όποιον επέκρινε τους ψυχολόγους και ιδιαίτερα τους γνωσιακούς θεραπευτές. Τώρα τι θα κάνω;

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Θα μεταφέρουμε τις ανησυχίες σας στην ομάδα του Big Brother και θα τους δασκαλέψουμε εκεί να επιτίθενται σε όποιον αφήνει υπαινιγμούς για έλλειψη κλινικής πείρας σε γνωσιακούς ψυχολόγους. Ο Big Brother θα γίνει ο κύριος υποστηρικτής των γνωσιακών ψυχολόγων στην Ελλάδα. Οι γνωσιακοί ψυχολόγοι θα λένε «να επιτέλους μπορούμε να βασιστούμε απόλυτα στον Big Brother που δεν μας επικρίνει».

  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

  Ναί άλλά έχουμε τόσα μέλη. Τί θα κάνουν. Τι θα κάνει ο Keep talking, τι θα κάνει η Θεοφανία;

  ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

  Εκεί που έχουμε τους δικούς μας παίκτες και μας δείχνουν ξαπλωμένοι τις ποδάρες τους και τις πατούσες τους, θα μπει και η Θεοφανία σας, θα δείχνει και αυτή τις ποδάρες τις και τις πατούσες της και κάθε τόσο θα κοιτάζει και τον μπακλαβά στο φούρνο για να μην καεί, και θα τρώτε από τα καθαρά χεράκια της που θα έχουν πιάσει τα δαχτυλάκια της και τις πατουσάρες της.

  Απόσπασμα ψυχασθενούς από το e-psychology.gr/forum [quote][i]Originally posted by interappted[/i]
  Εχω αλλαξει 3-4 ψυχιατρους..Στις πρωτες επισκεψεις ενθουσιαζομαι..κρεμομαι απο τα λογια τους κ καθε φορα λεωΑυτος ο ανθρωπος θα με βοηθησει να θελησω να βοηθησω εμενα και συνεπαγεται για το γιο μου γιατι για εμενα προσωπικα…Μεσα σε λιγο καιρο αρχιζει η αμφισβητιση οι λογοι ειναι αλλαγες στη θεραπεια(νιωθω πειραματοζωο), πολλα Ηipnosedon (Θεε μου(?) θα νε κανει junky…,)δε με καταλαβαινει δεν νοιαζεται τα 50 τον νοιαζουν….κ ξαφνικα εκει που ειχα απο τον εκαστοτε γιατρο μου πληρη εξαρτηση….με κυριευει αμφισβητηση κ την κοπαναω να παω να βρω αλλον να μου κανει πιο μονιμο κλικ.Ο καινουργιος μου ψυχιατρος λεω τωρα οτι ειναι καλος,με νιωθει με βοηθαει αλλα καταρχην φοβαμαι μηπως στραβωσω κ παλι μαζι του,κ ειμαι πληρως εξαρτημενη απο αυτον(παλι)Μιλαω με το μυαλο μου συνεχεια μαζι του (γιατρε help, γιατρε τι να κανω για να μου περασει…γιατρε μην αποφασισεις να μου κοψεις τα χαπια γιατι θα φουνταρω….ΓΙΑΤΡΕ-ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..νιωθω οτι ειναι συνεχεια μαζι μου οπως ηδη ειπα του μιλαω σε λιγο θα προσευχομαι και σε αυτον!Καθε φορα που η συνεδρεια φτανει στο τελος θελω να τον βρισω που με παραταει να τα βγαλω περα μονη μου,κακιωνω με τους επομενους που θα δει..σκεφτομαι οτι δεν τον νοιαζει κανεις πχ το ΣΚ κανει απλα τη δουλεια του ενω εγω τον χρειαζομαι..θα θελα να ηταν καθε στιγμη στο μυαλο μου να παρακολουθει την καθε μου σκεψη και να με βοηθαει.Αυτος δε μου λεει οτι η περιπτωση μου τον δυσκολευει..Ισως υποσυνειδητα γραφω ολα αυτα τα post σα να επικοινωνω μαζι του αν και ξερω οτι διαφωνει καθετα με αυτο που κανω η μηπως θα επρεπε να μην ειχα υπογραψει για να βγω εγω και η φιλη μου οταν με βαλαν στην ψυχιατρικη στο Παπαγεωργιου για να χω μονιμα ενα γιατρο στα ποδια μου??Κατα ποσο ειναι επομενο να αποκτας πληρη εξαρτηση απο το γιατρο σου? [/quote]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s