Και να τελειώνει μια και καλή το παραμύθι

Με τη δολοφονική απόπειρα κατά του 21χρονου αστυνομικού, διάφοροι ακροδεξιοί και «νεοφιλελεύθεροι» ξυπνιτζήδες προσπαθούν να φορτώσουν συλλογικές ευθύνες και ενοχές στους «υπόλοιπους» γιατί δεν κάνουμε πορεία υπέρ ενός άλλου θύματος βίας, που ούτως ή άλλως οι περισσότεροι καταδικάζουμε.

Δεν μασάμε αυτή τη φορά, κι ούτε θα έπρεπε. Οι περισσότεροι από τους αποδέκτες της προπαγανδιστικής μομφής κακώς απαντάνε με συγκατάβαση και κατανόηση, που παρεξηγείται εύκολα – και δικαίως σε αρκετές περιπτώσεις – σαν υποκρισία.

Το θέμα είναι απλό, εσείς οι ξυπνιτζήδες της εθνικιστικής προπαγάνδας να κάνετε δική σας πορεία. Την κάνετε; Φυσικά όχι, γιατί εσείς οι ίδιοι ξέρετε πολύ καλά πως θα αποκαλυφτείτε, έχετε συνοδοιπόρους και τους χρυσαυγίτες, που τους είδαμε πρόσφατα – όπως κι εσάς – στον Άγιο Παντελεήμονα να ουρλιάζουν σαν τα όρνια επάνω σε ψοφίμια.

Αν φοράτε, λοιπόν, παντελόνια, κάντε δική σας πορεία. Μόνο έτσι θα τιμήσετε την αισχρή ιδεολογία σας, μα δεν μπορείτε. Διότι, η αισχρότητα οφείλει πάντα να μετακυλύει το βάρος της ντροπής της σε αυτούς που είναι ανάξιοι να τη φέρουν.

Advertisements

29 thoughts on “Και να τελειώνει μια και καλή το παραμύθι

 1. Με εξοργίζει η πρόστυχη αυτή προσέγγιση, που δυστυχώς βρίσκει θύματα λόγω του κλονισμού, που προκάλεσαν όλα τα τελευταία γεγονότα. Πώς ανάθεμα μπορεί να εξισωθεί ο φόνος ενός ανήλικου πολίτη από αστυνομικό με τον βαρύ τραυματισμό αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας από τρομοκράτες; Θεωρούν οι αστυνομικοί και οι αστυνομόκαυλοι ότι οι πολίτες είναι ίσια κι όμοια με τους τρομοκράτες; Μήπως επειδή οι αστυνομικοί δεν είναι ικανοί να εξαρθρώσουν μια εγκληματική οργάνωση, θεωρούν δικαίωμά τους να ξεσπάνε την ψυχική τους σύγχυση επί των πολιτών; Τάχα μου την άλλη φορά, που θα σκοτωθεί αστυνομικός από (λ.χ.) σωματέμπορο, θα μας ζητηθεί να διαδηλώσουμε κατά της σωματεμπορίας;! Έλεος πιά με τις ασυναρτησίες!!!

 2. «…Πώς ανάθεμα μπορεί να εξισωθεί ο φόνος ενός ανήλικου πολίτη από αστυνομικό με τον βαρύ τραυματισμό αστυνομικού ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ…»

  Jago, ήταν λεπτό σημείο και μπράβο σου που το επισήμανες.

 3. Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα, Jago! Ευχαριστώ και για την επισήμανση για το moderation. Νομίζω -εν τη ατζαμοσύνη μου- ότι το κατήργησα. Μου την έσπαγε η διαδικασία έγκρισης.

 4. Jago, προτίμησα απλώς να παραθέσω το κομμάτι από το σχόλιο του Αγησία που αποτελεί την όλη ουσία του θέματος.Αλλά και η δική σου έμπνευση για το εν λόγω post ήταν πολύ εύστοχη.Κατ’ αντιστοιχία αυτού έγραψα λοιπόν :}

  Αγησία, με γειά κι από ‘μένα :}

 5. Ψιτ συκιά JustAnotherAssholeOff. Όταν έχεις να πεις κάτι για μένα, να το λες απευθείας και όχι σε τρίτο πρόσωπο όπως έκανες αλλού. Και προτού μιλήσεις ξανά για παντελόνια κοίτα να έχεις βγάλει πρώτα τη φουστίτσα σου. Πολύ ασυλία σου είχα δείξει μέχρι τώρα αλλά φαίνεται ότι δεν εκτιμάς κάποια πολύ απλά πράγματα. Κομμένα τα άσυλα από τώρα, μπούλη.

  Και όταν απευθύνεις ξανά το λόγο για την πάρτη μου και σε τρίτο πρόσωπο έστω, να κοιτάξεις πρώτα να έχεις μάθεις να προφέρεις το «Ρ» σωστά για να σε πάρω και στα σοβαρά σαν αντίπαλο και όχι σαν χλεμπονιάρη μπούλη μίζερο που είσαι. ΟΚ συκιά με τα σύκα? Κρίμα που κάνεις και παρέα με τον Urf που δυστυχώς δεν του μοιάζεις ούτε στο τρίτο κέρατο της μάσκας του και ό οποίος δεν είναι φανατικός ούτε και εγώ γιαυτό και μέχρι τώρα έκανα πάντοτε παρέα με ιδεολογικούς αντιπάλους μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν έχεις πάρει τίποτα από τον κοινό φίλο μας URF. Κατάλαβες βλίτο και απόβλητο ή να το κάνω ρεπετισιόν?

  Και ξέρω ότι το μηνυματάκι αυτό θα το πετάξεις στα σκουπίδια γιατί φοράς φουστίτσες, δε με ενδιαφέρει, απλά να το λάβεις εσύ ήθελα που θέλεις και πορείες και τολμάς να απευθύνεις και το λόγο σε αυτούς που θα έτρεμες σαν λουλού μπροστά τους.

  Σάλτα και γαμήσου λοιπόν μαλακισμένο φραγκόσυκο JustAnotherAssholeOff

 6. Ασφαλώς δεν περιμένει κανείς καλύτερη συμπεριφορά από ένα νεοναζί σαν του λόγου σου. Τα τελευταία όρια ανοχής εξαντλήθηκαν όταν έβρισες άσχημα την κόρη του Γιώργου Πήττα κι αντί να αποχωρήσεις διακριτικά και να αισθανθείς και λίγη ντροπή, συνεχίζεις και επαυξάνεις το ίδιο βιολί.

  Κι όχι, το σχόλιο σου δεν το σβήνω. Θα μείνει εσαεί ως μνημείο του άθλιου χαρακτήρα σου.

 7. Μωρέ τι μας λες? Ποιος έβρισε ποιον ρε πρώτος? Ξέρεις κάτι ρε γκεμπελίσκε ψευταρίγκο? Πολύ αέρα έχετε πάρει εσύ και το σινάφι του χώρου σου το ξέρεις? Σας έχουν δώσει πολύ αέρα δεν τον πήρατε μόνοι σας δηλαδή. Εξάλλου με τι προσόντα θα μπορούσατε να τον πάρετε αυτόν τον αέρα? Νομίζεις ότι είμαι από αυτούς που δεν απαντώ όταν μου επιτίθενται και με εξυβρίζουν? Έτσι σας είχαν μάθει, να ευλογάτε τα γένια σας μεταξύ σας και να εξυβρίζετε τους άλλους χωρίς να δέχεστε τον αντίλογο. Ποτέ δεν έχω επιτεθεί πρώτος σε κανέναν και σέβομαι πάντοτε την άλλη άποψη και το δικαίωμα του άλλου να εκφράζει την οποιαδήποτε άποψη του αλλά άμα εκείνος δε σέβεται αντίστοιχα το δικό μου δικαίωμα ελεύθερα να εκφράζομαι τότε δεν κάνω χατίρια και απαντώ και στον θεό τον ίδιο άμα υπάρχει και αυτός. Η κόρη του Πήττα ήταν αυτή που πρώτα με εξύβρισε και το ξέρεις πολύ καλά και με εξύβρισε γιατί απλά έχει μάθει προφανώς στον ίδιο μοτίβο σας το να μη σέβεται τις απόψεις των άλλων δηλαδή όπως και φάνηκε από την συμπεριφορά της. Και επειδή ο Πήττας ήταν φίλος μου δεν θα απαντούσα και μόνο γιαυτό εάν γνώριζα ότι ήταν η κόρη του. Και έχεις το θράσος να μου απευθύνεις το λόγο τώρα μωρή παλιοσυκιά και να λες ότι θα μείνει και μνημείο το μήνυμα μου? Όταν εσύ αποκαλείς τους άλλους κλαίουσες Ιτιές νομίζεις ότι δεν θα απαντήσουν οι άλλοι? Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Σήμερα ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ! Τέλειωσε η ανοχή μας απέναντι σε όλους εσάς τους γραικυλοπροδότες. Και ποιος είναι νεοναζί ρε πατσαβούρα, με ξέρεις? Εδώ δεν μπορείς να προφέρεις των Ρ και αποκαλείς τους άλλους νεοναζί χωρίς καν να τους γνωρίζεις προσωπικά? Δε πα να γαμηθείς ρε σαχλαμάρα αναρχοναζιστούλα. Και να μου πεις ότι σας παίρνει κιόλας όλους εσάς τους υποκριτές και συμφεροντολόγους θα έλεγα εντάξει. Σας παίρνει όμως? Το έχεις αναλογιστεί? Άκου νεοναζί χαχαχα. Προφανώς δεν έχεις ακόμα συναντήσει νεοναζί για να ξέρεις πως είναι και χρησιμοποιείς αυτή την ορολογία γενικώς και αορίστως για όποιον ενδιαφέρεται γιαυτό τον τόπο και αγαπά απλώς την πατρίδα του. Τόσο άσχετος είσαι αλλά μάθε ότι δεν είναι αυτό νεοναζί, ακόμα δεν έχεις δει νεοναζί. Πήγαινε στη Ρωσία και στη Γερμανία να δεις τι σημαίνει νεοναζί. Ούτε καν οι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, αυτοί είναι κάτι ψυχολογικά άρρωστα παιδάκια απλώς όπως και όλα εσείς από την άλλη μεριά, τα παιδάκια της Εκάλης και των προαστίων που νομίζετε ότι με τις κουκούλες γίνεστε Che Guevara μόλις ξεφύγετε από τον Action Man και τον Asterix της εφηβικής ηλικίας σας. Che Papara γίνεστε. Και εσύ αν και έχεις προ πολλού περάσει την εφηβεία ακόμα τα ίδια μυαλά κουβαλάς ντυμένα με θολοκουλτουριάρικα ιδεολογήματα που ούτε καν να τα προφέρεις δεν μπορείς. Μία μέρα θα έλθω από του Urf στην οδό που αρχίζει από «Σ» για να κάτσουμε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου απέναντι μου στο διάλογο και θα σε έχω ενημερώσει πρώτα για να έχεις προετοιμαστεί. Μη φοβάσαι δεν δαγκώνω ούτε δέρνω εγώ ο «νεοναζί» χαχαχα.

  Και όταν μιλάς για Ιτιές να είσαι έτοιμος και για σύκα.

  Κάτσε στ’αβγά σου τώρα χλεμπονιάρη και κράτα και αυτό το μήνυμα σαν μνημείο για να βλέπεις και τον «κακό» χαρακτήρα μου ψυχολόγε της θολοπαπαριάς.

  Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και κρίνεις και χαρακτήρες ειδικά όταν δεν βλέπεις πρώτα τη δική σου καμπούρα. Και μιας και μιλάμε για χαρακτήρες, αναλογίσου μέχρι τώρα πόση ανοχή σου έχω δείξει μέχρι τώρα χωρίς ποτέ να απαντούσα στις δικές σου ύβρεις κατά καιρούς. Αλλά είπαμε, κάποιοι σας τα έχουν μάθει λάθος τα πράγματα και μου έχετε πάρει πολύ αέρα.

  Και τώρα βγες να απαγγείλεις το ποιηματάκι σου στο διαδίκτυο αλλά ξέρεις ρε συ κάτι? Ακόμα και οι Αλβανοί πολύ καλύτερη προφορά έχουν και καλύτερα μιλάνε τα Ελληνικά, αφελληνισμένε κουασιμόδε.

 8. Ναι μπλα μπλα μπλα μόνο αυτό μπορείς να προφέρεις σωστά, ίσως… Και τι να πεις εξάλλου ρε συ συκιά, μπορείς?

  Και κάτι που ξέχασα.

  Εσύ ειδικά δεν γνωρίζεις τι σχέση έχω εγώ με τον Πήττα. Ακόμα και για την γεγονός που ανέφερες παραπάνω, δεν ξέρεις τι είπαμε εγώ και ο Πήττας μέσω email. Φυσικά μη περιμένεις να σου πω γιατί ρουφιάνος σαν και σένα δεν είμαι. Αλλά να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως εσύ ο πανύβλαξ και καθυστερημένος, νομίζεις.

 9. Εννοείται ότι Judge Dread θα έπρεπε να αποκαλούνε τον κάθε εξουσιολάγνο αστυνομικό κι όχι Ράμπο, αν και στην κινηματογραφική μεταφορά του αγγλικού κόμικ τον υποδύεεται ο ίδιος ηθοποιός.

  Πάντως τα σεντόνια χαρακτηρισμών, δε σταματούν ν’ αποτελούν μία μίνι αυτοβιογραφία του συγγραφέα.

 10. ΨευτοΒαρδή
  Τώρα λέμε «χο!» για να πείσουμε. Χώρια που η δική σου ΙΡ βγάζει μάτι…

  Mr Concrete Civilization
  Σε παραπέμπω σε ποστ μου, πριν τρία χρόνια, για τον Δικαστή Ντρεντ
  http://blog.teleologikos.eu/?p=82
  και στην πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση του Ακίνδυνου
  http://akindynos.blogspot.com/2006/06/blog-post_12.html

 11. Υπάρχουν όρια και η υπομονή μου έχει προ πολλού εξαντληθεί Ιματζίνε.

  Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για τη «σχέση» που έχεις μαζί μου όταν την θεωρείς εργαλείο επίθεσης σε άνθρωπο που τιμώ και εκτιμώ όπως είναι ο Just Another. Με τον οποίον επιπλέον γνωριζόμαστε όχι Διαδικτυακά αλλά στην πραγματική ζωή κοντά δέκα χρόνια και έχουμε πει και έχουμε πιεί δεκάδες φορές παρέα και έχουμε σταθεί ο ένας στον άλλο σε εκατέρωθεν δύσκολες προσωπικές στιγμές. Έχεις χάσει τη μπάλα εδώ και καιρό και αν κατέβει κανείς στο επίπεδο με το οποίο επιλέγεις να μιλάς (εκτός αν δεν γνωρίζεις τελικά άλλο) τότε θα σου μιλήσει με γλώσσα βουτηγμένη στα σκατά. Το μόνο που γνωρίζεις είναι να ανακατεύεις τα πάντα όπου σταθείς και να χρησιμοποιείς την ανοχή και την φιλοξενία που σου δόθηκε για να επιτίθεσαι σε τρίτους.

  Και πάνω στο επεισόδιο που προκάλεσες με την κόρη μου –γιατί εσύ το προκάλεσες- να σου πω ότι ο Just Another δικαίωμα να μιλάει βέβαια μιας που τη γνωρίζει από τότε που η μικρή ήταν παιδάκι. Δεν έχεις μέτρο, δεν έχεις αίσθηση, δεν έχεις αντίληψη καν της γλώσσας και κυρίως δεν έχεις κανέναν έλεγχο του θυμικού σου μιας που διαρκώς βωμολοχείς και ρυπαίνεις. Πάντα βέβαια εν κρυπτώ πίσω από τα ψευδώνυμα γιατί τάχα ζεις σε….αριστερή δικτατορία. Ώστε είσαι λοιπόν και συ κουκουλοφόρος. Εύχομαι οι νεότερες γενιές –γιατί η δική μου τα έκανε σκατά- να συντρίψουν ολοκληρωτικά όλα όσα υποστηρίζεις.

  Πανύβλαξ και καθυστερημένος ο Just Another;;;;

  Ούτε τα κορδόνια των υποδημάτων του δεν είσαι σε θέση να δέσεις ….μπούφο!
  Σάλτα και γαμήσου λοιπόν μαλακισμένο φραγκόσυκο Imaginos. Εφ όσον μόνο έτσι καταλαβαίνεις. Είσαι κατ εξακολούθηση ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Καταχραστής ευγένειας, ανοχής, υπομονής, κατανόησης, δημοκρατικότητας.

 12. Και είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάτε ορισμένοι κουκουλοφόροι του διαδίκτυου με τα ψευδώνυμα για φουστίτσες και παντελόνια. Γιατί φουστίτσα φοράτε εσείς που έχετε κάνει επιστήμη τις ύβρεις πίσω από τα ψευδώνυμα.

  Ο Just Another είναι γνωστός ποιός είναι. Και μην ανησυχείς. Τα παντελόνια του τα τιμάει απείρως περισσότερο από σένα.

 13. Όπως κι εσύ Γιώργο Πήττα είσαι γνωστός το ποιος είσαι. Με ονοματεπώνυμο και υπογραφή.

  Κάτι που οι διαδικτυακοί κατήγοροι, ανεξαρτήτως ακροδεξιάς και ακροαριστερής ιδεολογίας, αδυνατούν να υπογράψουν με το πραγματικό όνομά τους τις κοπροδικίες τους, διότι χρησιμοποιούν την τέχνη της στρεψοδικίας όπως τους παραδόθηκε επί γερμανοτσολιάδων/δωσίλογων και Στάλιν.

  Ο νοών νοείτω.

  Ας βάλουμε εδώ ένα τέλος, ή έστω μια άνω τελεία.

 14. Τελεία Ιάγε. Τελεία. Ο γνωστός εντυπωσιοθήρας και σχολιοαλιευτής ο ναρκισσευόμενος επιτιμώντας (ή πολλές φορές διαφωνώντας με τον εαυτό του)βλέπω χτύπησε κι εδώ.

  Έχω να παρατηρήσω το εξης στο σχόλιο απάντηση σου. Τον αποκαλείς νεοναζί. Και όμως. Ακόμα και οι νεοναζί διατηρούν ένα έσχατο έρεισμα λογικής (έστω και εκτός της αντιληπτής πραγματικότητας).

  Στην περίπτωση του γνωστού ημιμαθούς τρολ, τα εσκαμμένα της λογικής έχουν υπερκερασθεί κατά πολύ.

  Τελεία λοιπόν.

 15. Imaginos: γνωστό κατακάθι, αποτυχημένος δικηγοράκος της σειράς, αλκοόλας του κερατά, ανίκανος και αγάμητος, τσουτσέκι άκαυλο, σπυρί στις αιμορόιδες του κάθε μπάτσου. Ασε που βρωμανε τα πόδια του φρικτά ρε πούστη μου.

 16. Ρε παιδιά δεν φταίω που είμαι μαλάκας η πόρνη ζωή με κατάντησε έτσι. Εγώ ήμουν στο ΚΚΕ αλλά με διώξανε γιατί ήμουν παπάρας. Πηγα στο Πασοκ με διώξανε κι από εκει. Πήγα στη ΝουΔου και από στη φεύγα με είχαν Πήγα στο ΛΑΟΣ και επιτέλους βρήκα την υγεία μου εκεί με θέλουνε και με παίζουνε Αν θέλετε να νιώσετε το δράμα μου διαβάστε τον Κόκορα του Αρκα που δεν μπορεί να γαμήσει ούτε όταν μαλακίζεται.Ζηταω συγνώμη από όλους σας. Είμαι ταπεινός και βδελυρός θλιβερός και ασυνάρτητος το γαμημένο το πιοτί με έχει καταστρέψει κάθε νύχτα στο ουίσκι ρε πούστη και το πρωί στα δικαστήρια ο χασοδίκης. Δεν φταίω που είμαι με ψευδώνυμο γιατί δεν θυμάμαι πια πως με λένε Με λέγανε ΝΑΥΑΓΟ γιατί ήμουνα Ναυαγιο με λέγανε Οσιον Μπορν γιατί με ξέβρασε το κύμα αλλά κυρίως με λέγανε Μαλακα συνέχεια κιαι ετσι ξεχασα το όνομα μου και έγινε ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ γιατι προσπαθώ να ΙΜΑΤΖΙν ποιος ειμαι μπουχαχαχαχαχαχαχα

 17. Βρε βρε καλώς τον κλώνο του TheGreekz με τα 1001 accounts γνωστός επίσης και ως σερβιετοφόρος, το εξάποδο κατοικίδιον μας προϊόν αποτυχημένου βιολογικού μας πειράματος στο Υγρό Πυρ.
  Που είχες χαθεί τόσο καιρό βρε ψωριάρικο? Ο Απαπαπάς τι κάνει καλά είναι ή θα βάλω τις φωνές? Ακόμα σε πονάει πουλάκι μου το κωλαράκι σου από τα κατ’ επανάληψιν ξεσκίσματα? Α χου το μωρέ το σερβιετοφόρικο ψωριάρικο κατοικίδιο μας, έλα στο θείο. χαχαχαχα

 18. @Αλέκος Αντωνίου

  Κοίτα ρε ποιος μιλάει ο κινητός μπάφος. χαχαχα

  Πάντως όπου πάω ζωή δίνω σε πεθαμένους. Τόσο «αποτυχημένος» είμαι όπως φαίνεται.

  ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ, ΔΕΥΡΟ ΟΞΩ!

 19. @politispittas

  Κρίμας στο μπόι σου καλέ μου.

  Σου πάει τρέλα το άσμα.

  Μη περιμένεις να πέσω στο επίπεδο σου, επίπεδο πολύ βαθιού και βρώμικου βούρκου στολισμένου απλώς περίτεχνα για να κρύβει το βάθος, την μπόχα και βρωμιά του.

  Τελεία και παύλα.

 20. Ο άνθρωπος είναι αξιολύπητος. Όσοι ασχολήθηκαν μαζί του τόσα χρόνια σε διάφορα φόρουμ από το Greekz μέχρι το «Παρεούλα» κ.α. έδειξαν αμέτρητη καλοσύνη και ανοχή σε ένα δυστυχισμενο μοναχικο ανθρωπάκι που γεμίζει τα κενά του με το ακροδεξιό εθνικιστικό ψευτοαντριλίκι. Ξεπέρασε όλα τα όρια και πια μάλλον θα λουφάξει στο υπόγειο του με τους ομοίους του τυφλοπόντικες.

  Όπως είπε και η λολίτα, αρκετά ασχοληθήκαμε.

 21. Ή «κουκούλα» είναι το αποτυχημένο αποτέλεσμα βιολογικού πειράματος μας ο γνωστός κλώνος του TheGreekz και κατοικίδιο μας με το όνομα «σερβιετοφόρος» για να μη ξεχνιόμαστε…. του οποίου το κωλαράκι έχει γίνει εδώ και χρόνια από τον παλιό καλό καιρό δηλαδή του Greek Forum, κόκκινος από το πήδημα και εκεί και στο Παρεούλα.

  Ο Ιμάτζινος όχι μόνο λουφάζει αλλά θα δεις αγαπητό κατοικίδιο και λοιποί πολλά περισσότερα έργα να παίζουν. Και για το πόσο «μοναχικός» είμαι κλασομπανιέρα που δεν ήρθες στο ραντεβού στην Ακαδημίας που είχαμε δώσει, το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν προσωπικά. Απλά ζηλεύεις μπινέ γιατί ακόμα δεν έχεις δει μουνί της προκοπής στη ζωή σου.

  Και την επόμενη φορά να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου κλασομπανιέρα.

  Και σου είπα να περιμένεις, μη βιάζεσαι θα σε τακτοποιήσουμε και σένα, απλά έπεσε δουλειά τελευταία χέστη. [Σημ. Διαχειριστή: απειλές κατά τρίτων ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ]

 22. Τις απειλές από τρίτους κατά τρίτων προσώπων δεν τις επιτρέπω στο ιστολόγιο μου.

  Κι αρκετά ανεχτήκαμε το υβρεολόγιο, τα σχόλια κλειδώνουν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.