το σύμπτωμα Βουλγαράκης

Κανονικά ο Βουλγαράκης πρέπει να πάρει βραβείο αντί να λοιδωρείται. Αντιπροσωπεύει την αθάνατη εξυπνάδα του Έλληνα που κατορθώνει να ξεγελά το αδηφάγο Κράτος, μπαίνοντας φτωχός στην πολιτική και να εξέρχεται(;) με κότερα, off-shore, ακίνητα. Άνθρωποι σαν τον Βουλγαράκη δίνουν τη σωστή διάσταση στον όρο της νεοελληνικής πολιτικής, που ουσιαστικά δεν είναι λειτούργημα αλλά επάγγελμα. Οι παρασπονδίες σχετικά με τους συγγενείς του και τη μονή Βατοπεδίου αφορούν καθαρά  το ηθικό μέρος καθώς σχεδόν ποτέ παρόμοιες υποθέσεις δεν έχουν διωχθεί ποινικά ή είχαν ασήμαντο καταδικαστικό αντίκρυσμα. Η ουσία είναι ότι ο άνθρωπος Βουλγαράκης (θα) ήθελε να βολέψει τα παιδιά του. Ποιός αχάριστος γονιός δεν θα το έκανε αυτό, η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ρουφήξουμε αργά με το καλαμάκι. Κι αν μαυριστεί στις επόμενες εκλογές, δεν χάλασε ο κόσμος, η περιουσία του είναι ήδη του δίνει μεγάλα περιθώρια άνεσης και διαβίωσης.

Ο Βουλγαράκης αντιπροσωπεύει τον «μέσο άνθρωπο» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) που αρπάζει κάθε ευκαιρία προς ίδιο όφελος, τα ίδια δεν θα έκανε η συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας; Γιατί να είναι κακό αυτό από τη στιγμή που σε κάποιες πλευρές της υπόθεσης μάλλον δεν υπάρχει ουσιαστικά παρανομία, ο Βουλγαράκης φαίνεται ότι έκανε φοροαποφυγή κι όχι φοροδιαφυγή. Έτσι όχι μόνο ξεγέλασε τον Αλογοσκούφη αλλά και τον ρεζίλεψε παταγωδώς.

Και στο πρόβλημα με τη μονή Βατοπεδίου δεν είναι το θέμα στον Βουλγαράκη αλλά στο θεοκρατικό καθεστώς που ευνοεί τέτοια φαινόμενα. Από κει λοιπόν πρέπει να αρχίσει η εκκαθάριση, ο Βουλγαράκης θα αποτραβηχτεί σταδιακά ως άλλος ένας κομπάρσος της πολιτικής με ένα ισχνό αποτύπωμα στη μνήμη του. Η θεραπεία δεν βρίσκεται στα πρόσωπα που παρουσιάζουν συμπτώματα αλλά στους ασθενούντες θεσμούς που παράγουν τέτοιες καταστάσεις.

Advertisements

8 thoughts on “το σύμπτωμα Βουλγαράκης

 1. Ε, όχι και σύμπτωμα, το λαμπρόν αυτό τέκνον της πατρίδος… Πρότυπο είναι, πρότυπο.

  Ειρήσθω εν παρόδω, για να έχεις ασθενούντες θεσμούς, πρέπει πρώτα να έχεις θεσμούς — που να λειτουργούσαν έστω κάποτε, εννοώ…

 2. Εντάξει, οι έννοιες κάπου συγχέονται αλλά θα διαφωνήσω με το τελευταίο. Οι θεσμοί δημιουργήθηκαν για να καταστρατηγούνται, μια αδυσώπητη νεοελληνική πατέντα.

 3. «ποτέ μην πεις ποτέ»

  Ποτέ δεν περίμενα οτι κάποια μέρα θα με συνάρπαζε ο λόγος του Βουλγαράκη αλλά ηρθε αυτό το υπέροχο…»ήταν λογιστική επιλογή» και αναθεώρησα!

  υγ. έχεις απόλυτο δίκιο τέτοιοι είμαστε τέτοιους έχουμε (και θεσμούς και πολιτικούς)

  υγ.πλήρωνε εσύ το κτηματολόγιο και άσε την Εκκλησία μα κάνει τον Μεσίτη.
  και έτσι για να είμαι στ΄αλήθεια εγώ (και οχι πολιτικά σωστός)
  δίνε τους και λεφτά να σου βαφτίσουν το παιδί!
  Σε σένα τον προοδευτικό (σχήμα λόγου)απευθύνομαι που έχεις κάνει πολιτικό γάμο και κουνάς με συγκατάβαση το κεφάλι σου όταν βλέπεις την Γριούλα να «ενισχύει την αποπεράτωση του Ναού».

  καλό ΣΚ

 4. ΕΤΣΙ Ο ναι και καλά Κύριος Βουλγαράκης με τις εταιρείες, τα εμπλεκόμενα άτομα & το σχέδιο για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ των κλέμμένων καλά θα κάνει να πάει να κρυφτεί διότι οι ώρες του ειναι περιορισμένες ΘΑΥΜΑΣΤΕ τους

  1) CRETE Hellas Holdings BV., αλλοδαπή εταιρεία, Θυγατρική εταιρεία της E N R O N Corp. (USA) η οποία έχει Κατάθεση Αίτηση πτώχευσης κατ’ άρθρο 11 της Αμερικής με ημερομηνία 2 Δεκ. 2001 η οποία ως αποτέλεσμα Συμφωνίας μεταξύ της Enron Wind Development Holdings BV (EWDH) (θυγατρική της πτωχευμένης ENRON και ιδιοκτήτρια 100% της CRETE Hellas Holdings BV η οποία είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Ελληνικών εταιρειών IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και Αίολος ΑΕ), και της EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» (βλ. ΦΕΚ 11427/24 ΔΕΚ 2001) «συμφερόντων» Ιωάννη Αβραντίνη αφενός για τον Αβραντίνη συμμετέχει η σύζυγος του Μαρτίνου Ευαγγελία με ποσοστό 0,50% αφετέρου η Υπεράκτια – offshore εταιρεία «PASIFIC INVESTMENTS SA» με 99,50% με «μπροστινό» τον βαφτισιμιό του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας (ο οποίος ήταν 28 ετών την ημέρα σύστασης), -προφανώς για την Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη καθότι είναι και η συμβολαιογράφος του καταστατικού/συμβολαίου με αριθμό 992/6.11.2001 και των δηλώσεων της ίδιας για την υπεράκτια – offshore εταιρεία PASIFIC INVESTMENTS SA κύριο μέτοχο της εταιρείας EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ (βλ. στοιχεία καταστατικού και τροποποιήσεων με αριθμό 1578/17.3.2004).

  2) EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» ΑΦΜ 999805318 ΔΟΥ Γλυφάδας – (βλ. ΦΕΚ 11427/24 ΔΕΚ 2001 και ΦΕΚ 2611/24 Μαρτίου 2004) Όλα τα συμβόλαια τα έχει κάνει η Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη Σημείωση, Το Κεφάλαιο της εταιρείας είναι 18.000 ευρώ! Ενώ το κεφάλαιο της ήταν 18.000ΕΥΡΩ στις 29 Μαρτίου 2004 αγοράζει από την πτωχευμένη ENRON EWDH (ύστερα από συναίνεση- Δικαστική Απόφαση των ΗΠΑ προς εξασφάλιση των πιστωτών της ENRON ) την εταιρεία Crete Hellas Holding BV ιδιοκτήτρια των Ελληνικών εταιρειών IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ» έναντι ποσού $9,693,308,00 USD, με αποτέλεσμα να περιέλθουν οι Ελληνικές θυγατρικές εταιρείες στην ιδιοκτησία της Ελληνικής εταιρείας «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» με διαχειριστή τον Ιωάννη Αβραντίνη ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ από το 2004 ημερομηνία εξαγοράς έως και σήμερα (ενώ σε σχετική καταγγελία του «Εμμ. Α. Χατζησάββας» στην ΡΑΕ ως απάντηση υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά από το ΔΣ της!!! Σε βάρος του καταγγέλλοντος)
  Η εταιρεία «EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ ή ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» Μέχρι σήμερα, Μάιος 2010 δεν έχει υποβάλει Ισολογισμό για κανένα από τα έτη λειτουργίας της και τα μόνα ΦΕΚ που υπάρχουν είναι τα δύο όπως προαναφέρονται, τα οποία παρουσιάζονται ενώ από την ημέρα ιδρύσεως της δεν έχει γνωστοποιήσει στις Ελληνικές Αρχές τα $9,693,308,00 USD που έχει πληρώσει στην E N R O N Corp. (USA).
  Διαχειριστής στην εταιρεία είναι η σύζυγος του Ιωάννη Αβραντίνη Μαρτίνου Ευαγγελία η οποία είναι και μέτοχος, Ενώ η έδρα της είναι η ίδια με το Ξενοδοχείο Πλάζα Βουλιαγμένης δηλαδή Λητούς 14 Βουλιαγμένη.

  3) PASIFIC INVESTMENTS SA ή αλλιώς ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ. υπεράκτια – offshore εταιρεία με έδρα Νησιά Μάρσαλ (με διεύθυνση ένα κτίριο στο οποίο στεγάζονται χιλιάδες εταιρείες «Ραφιού» όπως τις αποκαλούν στην αγορά) Ταχ. Διεύθ. Trust Company Complex Ajeltake Island Majuro Marshal Islands MH 96960 Ιδιοκτήτρια/μέτοχος της «EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ ή ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» με ποσοστό ΜΕΤΟΧΏΝ 99,50% πάντα με «μπροστινό» τον βαφτισιμιό του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας κάτοικος Λαζαράκη 69 Γλυφάδα (ο οποίος την ημέρα σύστασης ήταν 28 ετών), με συμβόλαια και δηλώσεις της Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 11427 με ημερ. 24 Δεκ 2001)

  4) ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ – Αιολικό Πάρκο στην Κρήτη ισχύoς 4,95MW Α.Φ.Μ.: 094475331 ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 33705 Διεύθυνση: Τεγέας 1, Αργυρούπολη ΤΚ 16452 κατέχει Άδεια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από τη ΡΑΕ με στοιχεία ΑΔ-00084 – Δ6/Φ17.009/2257 – 16/7/2001 (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΕ η εταιρεία ανήκει στην πτωχευμένη ENRON) Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθότι, έχει εξαγοραστεί στις 29 Μαρτίου 2004 από την EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» αποτέλεσμα συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια τους εταιρεία Enron Wind Development Holdings BV (EWDH)
  Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης

  5) Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ», – Αιολικό Πάρκο στην Κρήτη ισχύος 9,90MW Διεύθυνση: Τεγέας 1, Αργυρούπολη ΤΚ 16452 η οποία κατέχει Άδεια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από τη ΡΑΕ με στοιχεία ΑΔ-00053 – Δ6/Φ17.008/2256 – 18/6/2001 (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΕ η εταιρεία ανήκει στην πτωχευμένη ENRON) Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθότι, έχει εξαγοραστεί στις 29 Μαρτίου 2004 από την EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» αποτέλεσμα συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια τους εταιρεία Enron Wind Development Holdings BV (EWDH)
  Πρόεδρος της Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ», είναι η γυναίκα του Αβραντίνη κα. Μαρτίνου Ευαγγελία ΑΔΤ Σ 551009 και Δ.Σ ο «βαφτισιμιός» του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας ΑΔΤ ΑΒ 552188
  6) Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ Αιολικό Πάρκο στην Ρόδο ισχύος 12,00 MW Γνωστή εταιρεία από το σκάνδαλο των Εικονικών και υπέρτιμολογημένων τιμολογίων της ΑΒΒ (Σημ. είναι ο Μέτοχος και κατασκευαστής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) με αποδέκτες το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τις ΜΙΖΕΣ σε Δημόσιους υπαλλήλους κλπ με την γνωστή υπόθεση της Παράνομη Χωροθέτησης, Παράνομης Αδειοδότηση και Λειτουργίας τις Αυθαίρετες και κατεδαφιστέες κατασκευές, κλπ
  Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
  Η εταιρεία Ανήκει στα συμφέροντα που είναι πίσω από τις εταιρείες ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ που είναι θυγατρική της CRETE Hellas Holdings BV. Την οποία έχει μυστικά αγορασμένη από το 2005 η Ελληνική εταιρεία EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ με Διαχειριστής στην εταιρεία την σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη Μαρτίνου Ευαγγελία η οποία είναι και μέτοχος, αποτέλεσμα Μυστικής Συμφωνίας μεταξύ της αποχωρούσας Γερμανικής εταιρείας ΑΒΒ (Σημ. η Γερμανική ΑΒΒ είναι ο Μέτοχος και κατασκευαστής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) η οποία πούλησε -αν και ΔΕΝ είχε ΑΦΜ στην Ελλάδα- με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ το σύνολο των μετοχών της στον μπροστινό των συμφερόντων που ακούνε στο όνομα Αβραντίνη ποσοστού 90% στην Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ (βλέπε ανακοίνωση της ΡΑΕ με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2008)Ενώ η έδρα της είναι η ίδια με το Ξενοδοχείο Πλάζα Βουλιαγμένης δηλαδή Λητούς 14 Βουλιαγμένη όπως και άλλες συναφείς εταιρειών αυτών των συμφερόντων?.

  Η εταιρεία «Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ» έχει Πρόεδρο και Δ . Σύμβουλο τον Ιωάννη Αβραντίνη και Αντιπρόεδρο τον Μιλτιάδη Βάγγερ (το ίδιο δίδυμο της ΝΕΛ)
  7) ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη- Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη, 1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την 2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και την 3) υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003 το οποίο στην συνέχεια Τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων, συνέχεια της μεταβίβασης της υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%, και της κα Μαρία Αρνή το ποσοστό 40% το οποίο μένει αμετάβλητο.
  Διαχειριστής στην εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ εξακολουθεί και παραμένει ο «βαφτισιμιός» του Ιωάννη Αβραντίνη, Ανδρέας Ολύμπιος (βλ. ΦΕΚ 2567/26.03.2004)
  a. Το κεφάλαιο της εταιρείας 45.000Ευρώ ενώ,
  b. τα κτίρια και έπιπλα-εξοπλισμοί ξεπερνούν σε αξία τα 8.000.000 ΕΥΡΩ
  c. με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας Ισολογισμό 2004 (βλ. ΦΕΚ 1393/20.02.2006) αν και έχει υπαχθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα εκσυγχρονισμού!!!!!! μεταβάλλοντας την αξία των επίπλων και έργων στο Ξενοδοχείο με περισσότερα από 2.500.000 ΕΥΡΩ η εταιρεία παραμένει ζημιογόνα (δηλ. δηλώνει ζημιές 1..280.718 ΕΥΡΩ μόνο για το 2004) ΑΡΑ δεν πληρώνει και φόρους
  d. και στον αντίποδα δεσμεύεται για επενδύσεις!! 10.000.000 ΕΥΡΩ. Προφανώς νέο «ξέπλυμα»
  8) Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου – ΝΕΛ – Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος ο Μηλτιάδης Βαγγερ & Εντεταλμένος Σύμβουλος και Διαχειριστής ο Αβραντίνης Ιωάννης
  Σημείωση, Ο Βάγγερ ήταν υπάλληλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου συγκεκριμένα ήταν ο Διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή, και τον Σεπτ 2009 εμφανίζεται μπροστά από μία υπεράκτια-offshore εταιρεία, όπως δηλώνει, δικών του συμφερόντων την Antelope Shipping Inc. με έδρα τα Νησιά Μάρσαλ και καταβάλει 15.000.000 Ευρώ στο Βεντούρη για τις μετοχές που ειχε στην ΝΕΛ ποσοστού περίπου 20%
  Το ίδιο δίδυμο επαναλαμβάνεται και στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ
  9) ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ – Συνεστήθη με το 1874/1.5.2005 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη το οποίο σε περίληψη δημοσιεύθηκε στο 1443/7.3.2005 ΦΕΚ
  Στην εταιρεία αυτή μέτοχοι ήταν ο πρώην Υπουργός Γ. Βουλγαράκης (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 019871272) και η σύζυγος του Συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη Βουλγαράκη με διαχειριστή τον πρώην Πρόεδρο ου ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο.
  Το κεφάλαιο της εταιρείας ήταν 18.000 ευρώ και σκοπό είχε την αγορά και γενικά διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Ενώ με το υπ’ αριθμόν 67828/29.03.2007 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου ΑντωνίαςΚαλκάκου το Καταστατικού της εταιρείας Τροποποιήθηκε αντικαθιστώντας την Έδρα της από την Ναυαρίνου 6 Παλαιού Φαλήρου στην νέα Ταχ Διευθ. Ποσειδώνος 73, τους Μετόχους της, καθότι, το ζεύγος Βουλγαράκη «μεταβιβάζει στην υπεράκτια – offshore εταιρεία «MOBICOR COMMERCIAL LTD» σε Ελληνική απόδοση «ΜΟΜΠΙΚΟΡ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΛΤΔ» με έδρα την Κύπρο, αντικαθιστώντας και τον Διαχειριστή «τοποθετώντας ως μπροστινός τους τον άνθρωπο και συνεργάτη τους Αβραντίνη Ιωάννη (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 050161172) –ο οποίος είναι καταδικασμένος για απάτες στην Αμερική με τον αδελφό του Χαράλαμπο Αβραντίνη – σε αντικατάσταση του Προέδρου του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο.
  10) PASIFIC INVESTMENTS SA, από τα Marshall Islands (υπεράκτια – offshore) με μπροστινό τον «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο και έδρα την Ταχ. διεύθυνση Trust Company Comblex Ajeltake Island Majuro Marshall Islands MH 96960
  Σημείωση, όμοια ΈΔΡΑ με αυτήν είναι και της εταιρείας «ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ με δ.τ. ΑΝΑΣΚΕΥΗ Μ ΕΠΕ που έχει Διαχειριστή τον «μπροστινό» αλλά και «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο Όμοια με τις εταιρείες PACIFIC INVESTMENTS SA (ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ), την ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, την Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ»,
  11) MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA Μέτοχος της εταιρείας ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη- Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη, 1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την 2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και είναι η μέτοχος της εταιρείας υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003) το οποίο στην συνέχεια Τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων συνέχεια της μεταβίβασης της υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%,
  12) ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μ. ΕΠΕ με δ.τ. «Αστική Επέκταση ΕΠΕ» εταιρεία η οποία έχει ιδρυθεί από την Κυπριακή υπεράκτια –offshore εταιρεία «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη όπως παρουσιάζεται στα συμβόλαια 729/13.09.2000 και 3164/24.06.2008 της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 8526/18.09.2000, 9400/13.10.2000 και 8116/31.07.2006) Η οποία έχει έδρα την Οδό Ναυαρίνου 6 Διαχειριστή τον Πρόεδρο του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο και μετοχικό κεφάλαιο 328.000Ευρώ (η οποία έχει όμοια Ταχ. Διεύθυνση και διαχωριστή με την ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (βλ ΦΕΚ 1443/07.03.2005)
  13) ΑΝΑΣΚΕΥΗ Εκμετάλλευση Ακινήτων Μονοπρόσωπη ΕΠΕ «ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ με δ.τ. ΑΝΑΣΚΕΥΗ Μ ΕΠΕ που έχει Διαχειριστή τον «μπροστινό» αλλά και «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο και μοναδική εταίρο/μέτοχο την υπεράκτια – offshore εταιρεία από τα Marshall Islands «Gaultier International Corporation» (η οποία έχει Ελληνικό ΑΦΜ 99877279 από την ΔΟΥ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ) και όμοια Ταχ. Διευθ. με την PACIFIC INVESTMENTS SA (ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ), Το κεφάλαιο της είναι 828.000 Ευρώ (ΦΕΚ 828/07.02.2008) Έδρα η Συγγρού 80-88 και ο σκοπός της τα ακίνητα!!! Συμβόλαιο 2432/22.06.2005 της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκηι

 5. Πως ενας Απατεώνας έγεινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ?
  γιατί δεν μας λέει κανένας?
  Γαμώ τον Βουλγαράκη και αυτούς που δεν μας λένε
  Ο ΛΥΚΟΣ

 6. ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ για τον ΑΛΗΤΗ τον ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

  http://www.scribd.com/doc/36454581/%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%93%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-VOULGARAKIS-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91-%C2%ABGreek-Solutions-4U-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%95%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B7%CF%82%C2%BB

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Αυτή και εάν είναι ΕΙΔΗΣΗ – 26 Αυγ 2010 –
  Με τον Κρυφτούλι που παίζει ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ? Με την νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών) όπως έδωσε στην δημοσιότητα με την νέα επωνυμία (καθότι μετετράπη βλ. ΦΕΚ αρ. Φύλλου 2825 ημ. 26 Απριλίου 2010 συν. στο παρόν) η οποία είναι η «Greek Solutions 4U Εταιρεία Περιορισμένης Εύθηνης» η οποία συστάθηκε από το Συμβολαιογραφείο της
  Συμβολαιογράφου ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΛΚΑΤΟΥ (υπάρχει λόγος για την υπογράμμιση όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω!!!)
  Το αξιοσημείωτο όμως δεν είναι η επωνυμία αλλά η ΕΔΡΑ της εταιρείας του κ. Βουλγαράκη η οποία είναι η «αμαρτωλή» οδός ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ αρ. 6 στον Δήμο Αθηναίων και όλων των άλλων ομοιοτήτων.
  Για να σας πληροφορήσω και άλλους απλώς να «υπενθυμίσω»
  η οδός ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ αρ. 6 είναι η ΕΔΡΑ και ΟΧΙ μόνον της εταιρείας ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (αργότερα σε Μονοπρόσωπη) ΕΠΕ η οποία είναι εμπλεκόμενη στα γνωστά ΣΚΑΝΔΑΛΑ όπως
  ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, εφοπλιστή Προκοπίου, ΝΑΤ, καταδίκες για ΑΠΑΤΗ των διαχειριστών, συμμετοχή Υπουργού Βουλγαράκη κα.
  Η εταιρεία αυτή, συνεστήθη με το 1874/1.5.2005 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη το οποίο σε περίληψη δημοσιεύθηκε στο 1443/7.3.2005 ΦΕΚ. (Συν στο παρόν) Με ΕΔΡΑ την Οδό ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ αρ 6
  Στην εταιρεία αυτή μέτοχοι ήταν ο τότε Υπουργός Γ. Βουλγαράκης Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 019871272, και η σύζυγος του Συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη Βουλγαράκη
  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ήταν ο Πρόεδρο του ΝΑΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
  Το κεφάλαιο της εταιρείας ήταν μόλις 18.000 ευρώ και Σκοπό είχε την αγορά και γενικά διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων.
  Η εταιρεία αυτή -μερικές ημέρες μετά από την σύσταση της- αγοράζει στον Πύργο Αθηνών 700μ2 ακίνητο (εμπορικής αξίας 3,7 εκ ευρώ περίπου) έναντι μόλις 865.898 ευρώ όσο δηλαδή ήταν και η αντικειμενική αξία του αν και το Μετοχικό της Κεφάλαιο ήταν μόλις 18.000 ευρώ .
  (Πωλητής ήταν ο Στυλιανός Νιώτης στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς. Η αγορά «καλύφθηκε» από τραπεζικό δάνειο της Τράπεζας Πειραιώς ) αργότερα Με το υπ’ αριθμόν 67828/29.03.2007 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΑΛΚΑΚΟΥ (σύμπτωση?) το Καταστατικού της εταιρείας Τροποποιήθηκε – (ΔΗΛΑΔΗ η εταιρεία ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ?) από το ζεύγος Βουλγαράκη στην υπεράκτια – offshore εταιρεία «MOBICOR COMMERCIAL LTD» σε Ελληνική απόδοση «ΜΟΜΠΙΚΟΡ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΛΤΔ» με έδρα την Κύπρο, Με το ίδιο Συμβόλαιο αντικαθίσταται η Έδρα της και από την Ναυαρίνου 6 Παλαιού Φαλήρου που ήταν – (ΣΗΜ.: στην ίδια διεύθυνση ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 6 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ είναι και η άλλη εταιρεία του Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ η ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μ ΕΠΕ με ιδιοκτήτη της υπεράκτια εταιρεία συμφερόντων -με βάση της Συμβ. Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη και το συμβόλαιο της 729/13.9.2000- που δηλώνει ότι εκπρόσωπος της LENTMAR HOLDINGS LIMITED με έδρα την Κύπρο είναι ο Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ !!!–
  Όλα αυτά έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 8526/ (συν στο παρόν) και είναι η εταιρεία που έχει αγοράσει 3 καταστήματα (2 στο Περιστέρι και 1 στην Φωκίωνος Νέγρη) πάλι με δάνεια της Τράπεζας Πειραιώς συνολικού ποσού 1,173.000 ευρώ όπου στην συνέχεια η ίδια τράπεζα τα νοικιάζει και στεγάζει υποκαταστήματα της σε 2 από αυτά. Αργότερα το 2008 η εταιρεία αυτή μεταβιβάζεται αγοράστηκε από το ζεύγος Βουλγαράκη και ως διαχειριστή βάζουν τον Προέδρου του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο και κάνουν και ΑΜΚ με 328.500 ευρώ Όλα αυτά με βάση το Συμβόλαιο της Αικ. Πελέκη Βουλγαράκη 3164/24.6.2008 -ΦΕΚ 30 Ιουνίου 2008 Νομικός παραστάτης ήταν ο αδελφός της ο Δημήτρης Πελέκης) – στην νέα Διεύθυνση Ποσειδώνος 73, τους Μετόχους της, αντικαθιστώντας και τον Διαχειριστή δηλαδή τον Προέδρου του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο
  «τοποθετώντας ως μπροστινό και συνεργάτη τους τον Αβραντίνη Ιωάννη (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 050161172) – (ΣΗΜ.: είναι ο καταδικασμένος για απάτες στην Αμερική από το Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο της Πολιτείας της Πενσυλβάνιας με τον αδελφό του Χαράλαμπο Αβραντίνη) – σε αντικατάσταση του Προέδρου του ΝΑΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.

 7. βουλγαρακης η ξεφτιλακης
  βουλγαρακης η βουλαμογιακης
  βουλγαρακης η βουταωστασκατακης

  σταματαω εδω με ολο το σεβασμο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s