Φλας με το ΚΚΕ(πιχειρηματιών)

Ποιό ΚΚΕλλάδας; ΚΚΕπιχειρηματιών θέλουν να πούνε, δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούν. Αρκεί να σκεφτούν πιο έξυπνα για να βάλουν το Κόμμα στο Χρηματιστήριο, αμφιβάλλει κανείς πως η υπεραξία θα βρει πρακτική εφαρμογή στο ναό της Σόλωνος επιβεβαιώνοντας την μαρξιστική θεωρία;

Κάποτε το ΠΑΣΟΚ είχε ρίξει πρόστιμο στο ΚΚΕπιχειρηματιών επειδή έδωσε αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στην Τυποεκδοτική πάνω από τις αυξήσεις των τότε συλλογικών συμβάσεων. Σήμερα που η λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού σαρώνει, χάρη στην ΝΔ, γιατί δεν τολμά ξανά; Αυτό το Κόμμα είναι που φωνάζει για 1300€ βασικό μισθό, ας ξεκινήσει από τους δικούς της εργαζόμενους και θα δει μετά κύμα προσυλητισμού στην μαρξιστική θεολογία του.

Το βραβείο «Κοίτα ποιός μιλάει» απονέμεται στο antinews.gr. Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί, πως ένα «αριστερό» μπλογκ που φιλοξενεί συχνά ακροδεξιά παραληρήματα μιλάει για «Δημοκρατία». Τα καλάμια όλο και πιο ψηλά.

Γέλιο όμως με τον Κάρατζιτς, μαύρες πλερέζες φόρεσαν τόσο οι εθνικισταί όσο και οι κομμουνισταί σε μία ακόμα αγαστή σύμπνοια στα εθνικά θέματα, κατά πως τα ορίζουν αυτοί. Και μετά φωνάζουν για ισοπεδώσεις και προβοκάτσιες, οι μυγιάγγιχτοι της παραφρονημένης εθνικοφροσύνης. Κάποιοι άλλοι όμως του «ενδιάμεσου» πολιτικού χώρου φροντίζουν από τώρα να κρυφτούν «μαλάκα, είχα φωτογραφηθεί τότε με τον Κάρατζιτς, τι θα μου σούρουν αύριο που θα βγουν όλα στη φόρα…«.

Και λίγες όχι τόσο ευχάριστες αναμνήσεις από την αλήστου μνήμης εποχή «Ελλάς – Σερβία – Συμμαχία«: ΙΟΣ, Για τη Λευκή Φυλή και την Ορθοδοξία – Η συμμαχία στον πάγκο Α’ μέρος & Β’ μέρος και Indymedia, με πλουσιότατο φωτογραφικό υλικό.

Κλείνουμε με δύο εμετικές ειδήσεις από το πολύ αιχμηρό μπλογκ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Τη μία, άνθρωπος και σκύλος έλιωσαν κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου. Κίνητρα του δράστη: το βρωμόσκυλο που του χάλαγε το μπάνιο. Η άλλη εμετική, τα καμάρια της ελληνικής ψωροανδρειοσύνης και βαριοπουτσίλας, οι κυνηγοί, περηφανεύονται σαδιστικά για το φόνο μιας γερακίνας. Έχει και βίντεο εκεί το οποίο αρνούμαι να αναδημοσιεύσω εδώ, ούτε και ως λινκ στο youtube.

Η Magica, όταν την ειδοποίησα μέσω του Plurk.com, μάζεψε μπόλικες χρήσιμες διευθύνσεις οικολογικών και κυνηγετικών οργανώσεων τις οποίες και παραθέτω εδώ: hunters@hunters.gr, associates@ksellas.gr, conservation@face.eu, info@ornithologiki.gr, thess@ornithologiki.gr, info@ecocrete.gr, diktyo@ecocrete.gr, wildlifecare@gmail.com, ekpaz@ekpazp.gr, service@dorg.minenv.gr

ΥΓ. Σε λίγο έρχονται και τα τελευταία μέρη της συνέντευξης Δημητρά, μια μετακόμιση αρχείων και προγραμμάτων μετά από ασταθή λειτουργία του σκληρού δίσκου κρίθηκε αναγκαία και έτσι έμειναν πίσω πολλά θέματα.

Advertisements

6 thoughts on “Φλας με το ΚΚΕ(πιχειρηματιών)

  1. μια μικροδιόρθωση, οι διευθύνσεις δεν είναι όλες οικολογικών οργανώσεων κάποιες είναι και από κυνηγετικές ομοσπονδίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s