Συνέντευξη του Πάσχου Μανδραβέλη στο TaperTV

Με το ξεκίνημά του, το TaperTV θέτει τον πήχυ πολύ ψηλά. Η επίσημη πρεμιέρα του καναλιού, μετά από μια περίοδο συζητήσεων και πειραματισμών, γίνεται με μια ζωντανή συνέντευξη του Πάσχου Μανδραβέλη απόψε Τρίτη 27 Μαΐου στις 10 το βράδυ. Στην οποία ζωντανή σύνδεση μπορείτε να συμμετάσχετε ζωντανά μέσω chat στην σχετική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της, τον Urfurslaag και την Lolita.

Το TaperTV δεν φιλοδοξεί στην σοβαροφάνεια αλλά στη σοβαρότητα μεταχειρίζοντας φυσικά και το χιούμορ. Η αναγκαιότητα της δημιουργίας αυτού καναλιού υπαγορεύτηκε από την απέραντη φτώχεια που δέρνει το ελληνικό ίντερνετ αναφορικά με την ολοένα καθεύδουσα ποιότητα των ΜΜΕ και την αλματώδη ανάπτυξη του ίντερνετ που δημιουργεί νέες συνθήκες στην ενημέρωση όσων εμπιστεύονται πλέον το διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα του TaperTV φιλοξενείται στο blogspot για τις ενημερώσεις και το πρόγραμμα, και το κανάλι στο οποίο θα δραστηριοποιείται με πολλά βίντεο και τις συνεντεύξεις βρίσκεται στο http://www.mogulus.com/mrtaper.

Το TaperTV ελπίζει και υπόσχεται να φέρει στο ελληνικό διαδίκτυο μια διαφορετική άποψη στην ενημέρωση και το σχολιασμό της επικαιρότητας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κλειστό κύκλωμα, απεναντίας επιθυμεί τη δική σας συμμετοχή σε όσους μπορούν να προσφέρουν από απόψεις, σενάρια, τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένα project.

Το TaperTV είναι εδώ για σας. Συμμετάσχετε εδώ και τώρα με τις δικές σας ιδέες και δυνατότητες!

Advertisements

2 thoughts on “Συνέντευξη του Πάσχου Μανδραβέλη στο TaperTV

 1. Ο κύριος Μανδραβέλης στο άρθρο του της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ της 9-2-09, μας λέει από πού πήρε η επαναστατική σέχτα μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί στην διακήρυξή της. Το δεκάχρονο ανηψάκι μου ενθουσιάστηκε από αυτά.
  Μπλέκοντας και τη Λυρική Σκηνή στο άρθρο του, παρατηρεί ότι και από τους επαναστάτες και από τους διαμαρτυρόμενους για τη Λυρική, «το πολιτικό έχει εξοστρακιστεί» , «το εξεγερσιακό έχει θεοποιηθεί», «η γλώσσα δεν επιχειρείται καν να γίνει κατανοητή», «το χειρότερο …είναι κυρίως η παραίτηση από το νόημα» και καταλήγει: «Και όσο αυτή η παραίτηση ήταν στη θεωρία γινόταν χαριτωμένη αερολογία. Τώρα που βγαίνει στους δρόμους γίνεται επικίνδυνη».
  Εννοείται ότι γράφω αυτά εδώ επειδή δεν συμφωνώ με τα γραφόμενα του κυρίου Μανδραβέλη. Και στον λίγο τόπο που πρέπει να καταλάβουν τα γραφόμενά μου, έχω να του πω τα παρακάτω.
  Το «πολιτικό» κύριε Μανδραβέλη έχει εξοστρακιστεί πρώτα και από καιρό από τους πολιτικούς.
  Το «εξεγερσιακό» κύριε Μανδραβέλη είναι το μόνο που μένει όταν όλα γύρω (νόμοι, ηθική, τιμιότητα, θεσμοί, έννοιες, ιδανικά) είναι γκρεμισμένα.
  Ως για τη γλώσσα, η γλώσσα των πολιτικών είναι κύριε Μανδραβέλη, που όχι μόνο δεν επιχειρείται καν να γίνει κατανοητή, αλλά σκοπίμως και για λόγους που γνωρίζετε έχει επιδιώξει και έχει καταφέρει να είναι παραιτημένη από νόημα. Για μένα και για όσους σκέπτονται ίδια με μένα κύριε Μανδραβέλη ό,τι και αν η γλώσσα των νέων έλεγε, ποτέ δεν το επήρα σαν χαριτωμένη αερολογία (!) αλλά σαν κραυγή απόγνωσης.
  Και τώρα που η «παραίτηση» αυτή «από νόημα» κύριε Μανδραβέλη βγαίνει στους δρόμους, τώρα είναι που γεννιέται μέσα μας η ελπίδα. Η ελπίδα ότι τα σάπια θα ισοπεδωθούν-απαραίτητη προϋπόθεση για να χτιστούν όλα σωστά από την αρχή.
  Ως για επικίνδυνη, ναι, είναι αυτή η έξοδος επικίνδυνη, όμως για σας και για τους δικούς σας ομοίους κύριε Μανδραβέλη.
  Και αφού εμείς δεν έχουμε ένα βήμα για ενημέρωση του λαού, ας είναι αυτό μου το «σχόλιο» μια φωνή αντίθετη και ας της γράφει να καλυφτεί από τους δικούς σας γρυλλισμούς. Η ουσία είναι να πει η ψυχή αυτό που είναι. Και τίποτε από αυτό που κάποτε υπήρξε δε χάνεται.

  Γιώργης Χολιαστός

 2. Τα πιο πάνω με την προϋπόθεση που έχω βαρεθεί να λέω, ότι η επαναστατική σέχτα θα αφήσει ήσυχους τους άφταιγους αστυνομικούς και θα στραφεί ενάντια σε πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δημοσιογράφους και λοιπούς μεγαλόσχημους που εμποδίζουν την επικράτηση του Δίκιου στην Ελλάδα.

  Γιώργης Χολιαστός

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s