Προς τον εκπέσοντα άρχοντα της botd list

Υπάρχουν δύο κατηγορίες δυσφημήσεων: οι κατά φαντασίαν συνωμοσίες και οι σκόπιμες χαλκεύσεις και συκοφαντίες. Είδα σήμερα στο μπλογκ του ρατσιστόφρονα, πρώην άρχοντα της botd list και βαθύτατου, σαν το λαρύγγι του, γνώστη της μπλογκόσφαιρας το εξής που εμπίπτει στη δεύτερη κατηγορία δυσφημήσεων:

var04032008i.jpg

Λυπάμαι που θα λυπηθεί, αλλά δεν υπέγραψα κανένα «μανιφέστο υπέρ της ανωνυμίας» διότι τέτοιο δεν υπάρχει. Αναπαρήγαγα μόνο το «Μανιφέστο των blogs» του Nylon.gr που έχει εντελώς διαφορετικό θέμα. Δεν μπήκε σε καμία περίπτωση η υπογραφή μου, ούτε μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο, στην πρωτοβουλία του digitalrights.gr που είναι διακήρυξη δικαιωμάτων από επώνυμους μάλιστα μπλόγκερς κι όχι καμιά αναρχική σέχτα κουκουλοφόρων. Ούτε στο ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας αναφέρεται σε κάτι σχετικό, είναι σαφής η αναφορά που κάνει σε μένα.

Αν λοιπόν ο κύριος αυτός φυσάει και το γιαούρτι επειδή, προφανώς, τα συκοφαντικά, ρατσιστικά και ομοφοβικά του ποστ έγιναν η αιτία που αποκλείστηκε από την botd list, και που μεταξύ μας πιστεύω ότι μόνος του «κλείδωσε» το μπλογκ του και διαδίδει όπως κάνει πάντα τα ψεύδη του επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το μπλογκ της Χρυσής Αυγής, θα του συνιστούσα να βρει καινούριους εχθρούς που να ταιριάζουν καλύτερα στο επίπεδό του. Αλλιώς, ας πάει και να δηλώσει ότι είναι με τους ψηφοφόρους της ρατσιστόφρονας ακροδεξιάς και να μας αφήσει ήσυχους. Όπως και τους άλλους ηλίθιους, παπάρες, φαιόσκουρους σωτήρες μπλόγκερς που «φωτογραφίζει» με το μπάνερ.

Και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί του όσο και να σκούζει. Δυστυχώς, φαίνεται ότι το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται και στην αριστερά. Απαξία πλήρης λοιπόν.

Αίμα, τιμή, κουλουπού.

Προσθήκη: όσο για το άλλο το μαμούνι της μπλογκόσφαιρας με τις προγραφές… άντε σε κάνα ΛΑ.Ο.Σ. και Χ.Α.

Προς ΑΦΜ: αληθεύει ότι εκβίαζες έναν γνωστό μπλόγκερ να παραδεχτεί ότι δύο συγκεκριμένα μπλογκς, που σε είχαν ξεπεράσει στην botd list, ήταν δικά του; Και δεν αναφέρομαι σε μένα.

Advertisements