Αρχίσανε οι προγραφές

koukoula.jpg

Έχετε ιστολόγιο το οποίο είναι δημοκρατικό, αριστερό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, αντιθεοκρατικό, διαφορετικού ερωτικού προσανατολισμού, έχετε διαφορετική θρησκεία, είστε μετανάστης και γενικά είστε κοινωνικά ευαίσθητος;

Τότε είστε μιαροί προδότες.

Έτσι, σαμποτάζ στους εχθρούς! Σε όλους τους εχθρούς

ουρλιάζουν κάποιοι «εθνοσωτήρες». Μην απορήσετε αν μια ωραία πρωία στη θέση του ιστολόγιου σας δείτε μια ανακοίνωση περί «παραβίασης κανόνων» κλπ. Τα καλόπαιδα του ΝΕ.Ο.Σ. στήνουν τώρα μία επιχείρηση προγραφών εναντίον των «εχθρών», δηλαδή τους μπλόγκερς. Όχι πως θα έχουν αποτέλεσμα, αλλά μόνο η ιδέα και η κλιμακούμενη προσπάθεια να ρουφιανέψουν τα ιστολόγια της μη αρεσκείας τους αποδεικνύει περίτρανα πως δεν αρκεί ο εφησυχασμός για το σχεδόν ανέφικτο της ρουφιανιάς αλλά πως η ιντερνετική κοινωνία καθεύδει και εκβιάζεται ολοένα και περισσότερο από το βούρκο μερικών κρυπτοναζιστών.

Περισσότερα στο Jungle Report.

Χαφιέ-ALERT, ΝΕ.Ο.Σ.: Σβήνει κάθε ανθελληνικό blog [...]

Advertisements

11 thoughts on “Αρχίσανε οι προγραφές

 1. Μα δεν έχουν άλλο τρόπο.Είναι της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όπου ο σκοπός είναι το φίμωμα του διαφορετικού, της αντίθετης άποψης.

  Μπορούν να επιχειρηματολογήσουν οι λοβοτομημένοι?
  Έχει ενδιαφέρον ποιός πρότεινε την όλη κίνηση πάντως (ονειροκλάστρια)!Πίσω από το ψευδώνυμο υπάρχει ένα άτομο που ήθελε να σταδιοδρομήσει και πολιτικά…έλεος.

 2. Πώς τολμάτε να μιλάτε εσείς για δημοκρατία, εσείς οι αρχιφασίστες που με την βιομηχανία μηνύσεων του πράκτορα Δημητρά που έχετε στήσει, έχετε ξαμολυθεί σε κατατρομοκράτηση κάθε πατριώτη Έλληνα; Πώς τολμάτε να μιλάτε εσείς για ελευθερία του λόγου, λίγες μέρες μετά την καταδίκη του Κωνσταντίνου Πλεύρη από το σταλινικό παρακράτος για έγκλημα γνώμης και την κατατρομοκράτηση από τους τραμπούκους αντιφα και πληρωμένους ψευτο-αναρχικούς των Ελλήνων πατριωτών, τους αλλεπάλληλους εμπρησμούς βιβλιοπωλείων, τους τραμπουκισμούς και ξυλοδαρμούς εθνικιστών (δύο έναντι τριάντα βέβαια, μόνο έτσι μπορούν οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι) ακόμη και σε εκθέσεις βιβλίων;

  Ουαί υμίν υποκριταί.

  Εάν είχατε βάλει όλοι μπάνερ διαμαρτυρίας για την σταλινική δίωξη κατά του Κωνσταντίνου Πλεύρη από τον αρχι- ιεροεξεταστή Δημητρά, τότε θα είσασταν έντιμοι.

  Αφήστε λοιπόν τα αφελή παιδάκια του ΛΑ.Ο.Σ. να νομίζουν ότι έχουμε… δημοκρατία και να προσπαθούν να να αντισταθούν στον σταλινοκαπιταλισμό με… κλικ στο Δίκτυο και… επίκληση νόμων και κανόνων! Στην αφέλειά τους, αντιδρούν με… κλικ, άλλο που δεν θέλατε να κάνετε και λίγη πλάκα.

  Εσείς δεν χρειάζεστε κλικ και δημοκρατίες. Εσείς έχετε την σταλινική χούντα του κουκουλοφόρου παρακράτους το βράδυ και την σταλινική χούντα του κουκουλοφόρου κράτους (το ένα χέρι νίβει το άλλο) την ημέρα

 3. Αυτός ο Δημητράς πρέπει να έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις στα μάτια των αυτόκλητων «δημοκρατών», χαχαχα! Αρρώστια λέμε. Χτες ήταν ο Σόρος, σήμερα ο Δημητράς.

  Άντε, στην υγειά μας!

 4. Α, άκου να σε πω,

  Δε θα ρθούτε εσείς οι θολοκουλτούρες να μας ρίξετε την ψυχολογία ναούμε…

  Εμείς θα την πάρουμε την ΜΠόλη και το Helsingfors (βαρβαριστί helsinki), από τις Μογγόλοι ναούμε…

  ΕΛ-λας και ΣΟΥ-ηδία ενωμένες στον αντιμογγολικό αγώνα, το ΝΕΟΣ παρέ με αυτά τα παλουκάρια εδώ http://www.sdungdom.se/ .

  Υστερικόγραφον:

  Αρχίζω να αναρωτιέμαι σοβαρά για τον δείκτη νοημοσύνης αυτών των ανθρώπων, διότι για την ναζιστοειδή ιδεολογία τους δεν έχω ουδεμία αμφιβολία.

  Πιστεύουν στα σοβαρά ότι μία ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία π.χ. με δεδομένη την δυνατότητα των Η.Π.Α. να καθηλώσουν την αεροπορία μας που αποτελείται από ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ και πληρωμένα με το ΑΙΜΑ το λαού αεροσκάφη θα οδηγήσει στο να ΜΠάρουμε την ΜΠόλη;

  Μήπως θα γίνει ένα νέο 1897;

  Εάν κάποιος είναι πατριώτης δεν αναλώνεται σε σαχλομαγκιές του καφενείου, αλλά κοιτάει να προκόψει ο τόπος του σε όλους τους τομείς με ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

  Άντε πια με τους καφενειόμαγκες που παριστάνουν τους πατριώτες.

 5. Πριν συμφωνήσω, ας διαφωνήσω με ένα σημείο.

  Εδώ δεν πρόκειται περί ρουφιανιάς. Τα blogs και τα sites είναι σε δημόσια θέα. Επομένως, όπως εσύ, εγώ και οι άλλοι δίνουμε λινκς, χωρίς αυτό να θεωρείται ρουφιανιά – ακόμα και όταν δίνουμε λινκ για να διαφωνήσουμε -, αυτό «απειλούν» να κάνουν και οι εμπνευστές των «προγραφών». Σαφώς δεν ξέρουν πού πατούν και πού πηγαίνουν γιατί δεν πρόκειται παρά μιας ακόμα αρρωστημένης φαντασίωσής τους, που δεν πρόκειται να έχει καμμία εφαρμογή.

  Κατά τα άλλα, δέξου το ως μία ιδεολογική τρομοκρατία που ασκούν αυτά τα παλικαράκια της φακής, αλλά φαντάζομαι να ξέρεις ότι δεν είναι η μόνη ούτε η πρώτη που ασκείται στο διαδίκτυο. Αν μάλιστα σκεφτείς ότι, λόγω των ακροδεξιών τους θέσεων, αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ιδιαίτερως (αυτός δεν ήταν πάντα ο «τομέας» τους;) σκέψου πόσο απογοητευτικό είναι όταν η ιδεολογική τρομοκρατία ασκείται από κάποιους που νομίζουν ότι δεν είναι φασίστες.

  Επίσης, προσωπικώς, θα επιθυμούσα την διά νόμου κατάργηση κάποιων μπλογκς και δίωξη των μπλόγκερς τους, αλλά όχι, βέβαια, για τους λόγους που αναφέρεις στην εισαγωγή του ποστ σου. Εννοώ των μπλόγκερς που διαρρέουν (ευαίσθητα ή μη) προσωπικά δεδομένα τρίτων. Αυτό θα ήταν ένα βήμα προόδου και όχι οπισθοδρόμησης.

 6. Κ.σ-Μ.

  Δεν επέλεξα τυχαία τη λέξη «ρουφιανιά» σε συνδυασμό με την ανάλογη φωτογραφία που κοσμεί το ποστ. Τα blogs και τα sites είναι μεν σε δημόσια θέα αλλά η ανωνυμία είναι δεδομένη σε όλους τους χώρους. Αν αυτή η κυρία «ονειροΚλάστρια» (η οποία, τρομάρα μας, ήταν υποψήφια βουλευτίνα του κόμματός της στις περασμένες εκλογές) κρύβεται μαζί με τους συντοπίτες της πίσω από nicknames, ναι το θεωρώ καθαρή ρουφιανιά να λένε «αυτό το μπλογκ είναι ανθελληνικό, χτυπήστε το». Μπορεί να μην μας αρέσει καθόλου ο PrezaTV, αλλά από την ενόχληση και την αηδία μέχρι την επιβολή λογοκρισίας η απόσταση είναι τεράστια.

  Επίσης, είναι γελοία μεν η ίδια η ενέργεια αλλά υπάρχει κι ένα σχετικό παράδειγμα. Δες πως αντιμετώπισε «διπλωματικά» ο Blogger (και κατ’ επέκταση η Google) μία περίπτωση ενός «ερωτικού» μπλογκ:
  http://www.lastnightidreamtthatsomebodylovedme.com/

 7. pølsemannen

  Τουλάχιστον τα σουηδοπαλουκάρια έχουν μια προχωρημένη και συμμαζεμένη αισθητική στο site τους παρά τα δικά μας παλουκάρια που μοιάζουν περισσότερο με το τσαντήρι του Λαζόπουλου. Ω ναι!

  Κλείτορα

  Και την σκεφτόμουν τη δική σου περίπτωση, αλλά είναι φως φανάρι ότι τους έμεινε μόνο η μαγκιά… οπότε ας μην τους «διαφημίσουμε».

 8. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.
  ΔΙΟΤΙ Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ
  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ. .ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .ΑΦΟΣΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s