Το Εγκιβωτισμένο Αιδοίο

Ο κύριος Μπρούκνερ ρούφηξε με αργή ηδονή την πίπα βλέποντας τη γυναίκα του απέναντι να κεντάει με προσήλωση ένα ακόμα πουλόβερ για τον άντρα της. Τριάντα χρόνια παντρεμένοι, τα αισθήματα του κυρίου Μπρούκνερ για τη γυναίκα του δεν τόλμησαν να παραστρατήσουν για τις χάρες άλλης. Η κυρία Μπρούκνερ, απορροφημένη στο πουλόβερ, ένα ατέρμονο πλέξιμο, μία από την καλή και μία από την ανάποδη, μία από την καλή και μία από την ανάποδη, μία από την καλή και μία από την ανάποδη, δεν πρόσεξε τον σύζυγο που πήγε μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να ελέγξει τα συρτάρια με τα δεκάδες, εκατοντάδες πλεκτά που στοιβάζονταν κολλητά. Δεν άκουσε το ελαφρύ σύρσιμο από τις παντόφλες του συζύγου της όταν αυτός πήγαινε στην κουζίνα και τη λάμα του μεγάλου κουζινομάχαιρου που έτριξε διακριτικά στη θήκη του καθώς ξεγυμνώθηκε.

Ο κύριος Μπρούκνερ τριάντα χρόνια παρατηρούσε κάθε μικρή κίνηση της γυναίκας του, οσφραινόταν τις λεπτές μυρωδιές της, αφουγκραζόταν τις λαλιές της και κάθε σωματικό θόρυβό της και γευόταν τη σάρκα της όταν το επέτρεπαν οι διαθέσεις και οι περιστάσεις όπου αυτή μπορούσε να παραδοθεί αμαχητί. Και τώρα επεξέτεινε ακόμη περισσότερο τις αισθήσεις του όταν την πλησίασε αθόρυβα από πίσω της πατώντας στα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του.

Μία από την καλή και μία από την ανάποδη, μία από την καλή και μία από την ανάποδη, μία από την καλή και μία από την ανάποδη.

Το μαχαίρι χώθηκε με δύναμη στο σβέρκο της. Δεν πρόλαβε καν να το νιώσει.

Ο κύριος Μπρούκνερ, γιατρός στο επάγγελμα, έπιασε τα ιατρικά εργαλεία του κι έκανε προσεκτικές τομές ανάμεσα στα σκέλη της για να αφαιρέσει τα γεννητικά της όργανα. Τα κλείδωσε ερμητικά σε ένα μαντεμένιο κουτί με μια μεγάλη κλειδωνιά και το απόθεσε σε περίοπτη θέση, πάνω στο γραφείο του.

Είκοσι χρόνια περάσανε. Ο κύριος Μπρούκνερ καθημερινά πάλευε με την επιθυμία και την περιέργεια του να ξεκλειδώσει το μαντεμένιο κουτί. Μα η αβεβαιότητά του ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα λειτούργησε τόσο καιρό ως αποτρεπτικός παράγοντας.

Μέχρι που συνειδητοποίησε μια μέρα την τρομακτική του πλάνη όταν διάβασε για την Γάτα του Σρέντιγκερ. Τότε, πήρε το κουτί και πήγε στην εκκλησία, καθώς ήταν πολύ γνωστός στην πόλη ως ένας από τους πιο θεοσεβούμενους ανθρώπους κι αφού ο κοινωνικός περίγυρος είχε πιστέψει πως η γυναίκα του κυρίου Μπρούκνερ είχε πεθάνει και ταφεί αθόρυβα ως θύμα μιας μυστηριώδους αρρώστιας, το παρέδωσε λέγοντας στον πάστορα της ενορίας πως το περιεχόμενό του ανήκε σε μια άγια Γυναίκα.

Το ίδιο βράδυ, ο κύριος Μπρούκνερ πέθανε από έμφραγμα.

Ο πάστορας, εξετάζοντας καλύτερα το μαντεμένιο κουτί ζήτησε τη συμβουλή ενός αρχαιολόγου καθώς έδειχνε τρομακτικά παλιό και υπέροχα φιλοτεχνημένο με χριστιανικά και παγανιστικά σκαλίσματα. Ο αρχαιολόγος έκρινε πως αυτό ήταν από εποχές μεσαιωνικές, τότε που η ιστορία συμπλεκόταν με το μύθο αξεδιάλυτα. Ήταν τόσο υπέροχο έργο τέχνης το μαντεμένιο κουτί, που ο πάστορας δεν διανοήθηκε καν να παραβιάσει την κλειδαριά, καθώς ο μακαρίτης Μπρούκνερ δεν του είχε δώσει τελικά το κλειδί.

Η αρχιεπισκοπή, μετά το θόρυβο που ξέσπασε για το μυστηριώδες κουτί, αποφάσισε να βγάλει μια από τις πιό δύσκολες αποφάσεις της για τέτοια σπάνια θέματα. Ένα τόσο σπουδαίο ιστορικό κειμήλιο, προερχόμενο από έναν ιδιαίτερα ένθερμο πιστό του Θεού, δεν μπορούσε παρά να έχει ιερό περιεχόμενο. Τα μυστηριώδη σύμβολα ερμηνεύτηκαν πως ανήκαν σε μια ιδιαίτερα διαδεδομένη κι αγαπητή αγία του τόπου τους και γι αυτό το λόγο, διατάχθηκε να τοποθετηθεί σε μια ιδιαίτερη θέση δίπλα στην αγία τράπεζα της εκκλησίας ως Ιερό Κειμήλιο.

Κανείς από τότε μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να ζητήσει να ανοιχτεί το μαντεμένιο κουτί. Σαν τη Γάτα του Σρέντιγκερ, η αβεβαιότητα αυτή τους ενδυνάμωνε την πίστη.

Advertisements

13 thoughts on “Το Εγκιβωτισμένο Αιδοίο

 1. Δεν έγραφες για εγκιβωτισμένη ψωλή; Θα ήταν και ευκολότερη η αφαίρεση…
  Χμμ.. ξέρω, ξέρω.. οι άντρες δεν πλέκουν..
  Λύνουν όμως σταυρόλεξα! Βλέπουν και το μουντιάλ! χεχε

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΡΕ!:-))

 2. (!!!)
  κάτι με έλκει σε αυτό το κείμενο. δεν μπορώ ακόμη να προσδιορίσω αν είναι το θέμα ή ο άμεσως τρόπος γραφής του.

  μπράβο.

 3. Ροδιά αν έβαζα πέος, δεν θα λειτουργούσε ο συμβολισμός του Ιερού Θηλυκού που ήθελα να βάλω στο κείμενο. Έχω βάλει κάποια κρυμμένα στοιχεία, δεν τα πρόσεξες καλά…

  Ροΐδη μήπως σε έλκει το ίδιο το κείμενο; Μήπως η νοσηρότητά του; Οι συμβολισμοί; Τι; Έχεις καταφέρει ποτέ να προσδιορίσεις τη γοητεία που ασκεί ένας άνθρωπος ή ένα αντικείμενο; Ο κύριος Μπρούκνερ ζει κυρίως από την έλξη του για τη Γυναίκα και τη Μήτρα της ; (να ένα σημείο Ροδιά)

 4. Κάτι γίνεται με την Πόρσε τελευταία, οι μάστορες πειράζουν τις ρυθμίσεις. Ακόμη και το παραπάνω σχόλιο ΜΟΥ, το είδε η Πόρσε σαν SPAM! Ούτε εγώ μπορώ να γράψω εδώ!

  Κατάτα άλλα, σας ευχαριστώ!

 5. Είστε σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ο ι!!!!!!!!!!!!!!, και δεν σας φοβάμαι καθόλου – βρε ούτε τρίχα από τις μπούκλες μας δεν μπορείτε να πειράξετε. Σμουτσ και πάλι!

 6. Ποιοί είμαστε συγκλονιστικοί;;;;;;;;;;; Γιατί να μην πειράξουμε μια τρίχα από τις μπούκλες σας; Γιατί μας φιλάτε; Τι drug παίρνετε και δεν μας δίνετε; 😛

 7. Ρε εσείς αφήνει κενά ο συγγραφέας……δεν αναφέρει που και πότε έβγαλε τις παντοφλίτσες του..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s