Αφού μάθαμε ότι η LIFO ανέβηκε στο διαδίκτυο…

… ο εκλεκτός αστρολόγος από τη Σουηδική Αραβία Ιμπν Βαλασίμ αλ-Γιαλαντζί Ναζιάρ Αμπντούλ-Χαλάβ-Αντουμπαλαζάρ, αφού κατελήφθη εξ απίνης από τις κοσμογονικές αποκαλύψεις του Πάνου και του θείου Μαρξ , ζύγιασε με τεχνικές αρχαίες και μυστικές τα μελλούμενα μαντάτα της ελληνικής μπλογκόσφαιρας και προσφέρει σε αποκλειστικότητα ορισμένες από τις προβλέψεις του μέσω της Λαπούτας.

1. Η συζυγία Κρόνου και Άρη στον αστερισμό της Παρθένου Βυζοποδαρούσας θα φέρει απροσδόκητη έκρηξη του metablogging από τους επαρχιώτες ιστολόγους των δυό ταχυτήτων. Η πρώτη ταχύτητα αφορά τους ιστολόγους της κυρίως ειπείν επαρχίας, αφού αυτοί θα ξεσπάσουν επειδή επί 35 τεύχη η Lifo ήτο απροσπέλαστη στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο. Στη δεύτερη ταχύτητα, θα ξεσπαθώσουν οι ιστολόγοι των «φτωχών» συνοικιών του λεκανοΠεδίου του Άρεως της Αττικής, διότι το free έντυπο τόσο καιρό διανεμόταν μόνο σε προνομιούχα σημεία για προνομιούχους κατοίκους και προνομιούχους επισκέπτες με το ανεμόδαρτο πορτοφόλι τους – και με τους κυνηγούς κεφαλών των τραπεζών στο κατόπι τους.

2. Όταν η Αφροδίτη κάνει την περαντζάδα της από τον αστερισμό του Σκορπιού του απο-Κεντριστή σε αγαστή συνεργασία με τις επιρροές της Σελήνης στο εν τέταρτο παρά πέντε της γιόμισής της, θα αποκαλυφθεί ότι ο προσφιλέστατος αιώνιος νεανίας MacManus είναι ο Πιτσιρίκος και ως Πιτσιρίκος δάνειζε τη λάμψη του στον Αράμ Τσαγκαρουσιάν, για να μεταβιβάσει ο τελευταίος την περσόνα του στον ΆΝεμο, ο οποίος με τη σειρά του κρύβεται πίσω από τον ManifestoGR, ο οποίος κι αυτός συγγράφει τα χαλανδρέικα πονήματα του αιωνιονεάζοντα της Ομήρου 41!

3. Πολλοί ιστολόγοι, όταν μαθευτεί η παραπάνω αποκάλυψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αντί για ενώτια, κρεμάνε κατσικίσιες κουδούνες στο λαιμό τους!

4. Η διαβόητη Athens (Gay) Voice περνάει στην αντεπίθεση. Προσλαμβάνει, έναντι του ευτελούς τιμήματος μιας βίλας στη Μύκονο, την ηχηρή μεταγραφή της, τον Πιτσιρίκο. Αυτό θα οφείλεται πως ο Ουρανός έβηξε ηφαιστειακά με αποτέλεσμα ο αστερισμός του Ζυγού, όπου διάβαινε ο πλανήτης, να χάσει την ισορροπία του και το ζύγι να βγει στραβό, όπως το Ακάθαρτο Εθνικό Προϊόν των οίκων ανοχής διασαλεύει προς τα κάτω την ευταξία της οικονομικής φτωχολογιάς.

5. Ο Υδροχόος θα ρίξει νερό στο κρασί του και ο Δίας θα γκρινιάξει για την υπερβολική νέρωση του δικού του άκρατου οίνου. Με απλά λόγια, όσοι ιστολόγοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο μεταβλογικό τζέρτζελο, θα καλέσουν τον αρχιεπίσκοΤο Χριστόδουλο, αφού προηγουμένως θα ρίξουν μετάνοιες για όσα κακά λογάκια έχουν γράψει γι’ αυτόν, να τους ξορκίσει τον οξαποδώ-πούστη-από-την-παράγκα, κατά κόσμον, με κόσμιο τρόπο, metablogging και μετά θα επιδοθούν σε λυσσαλέο ανταγωνισμό για το ποιός θα γράψει το καλύτερο ποστ για πεθαμένο γονέα/τρισκατάρατη μοίρα που με χτύπησε με βαρειές αρρώστειες/εσκοτώθη ο καλύτερος φίλος μου/με παράτησε η γκόμενά μου διότι έμαθε ότι είμαι gay με έπαθλο μια νύχτα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας!

6. Τοιαύτη η παρούσα ανάλεκτος πρόβλεψις εφυλλάσετο εις τα σκοτεινά κονισαλλέα κατώγεια των βιβλιοθηκών του Βατικανού, πλησίον εις τους δέλτους των προφητειών της Μπαναγιάς Λούρδης, ίνα τι πληρωθεί το πλήρωμα του χρόνου μέχρι τότες δια να αποκεκαλυφθεί το μείζων μυστικόν που θα φέρει τον απευκταίον και πληρέστατον αποσυντονισμόν της ελλαδικής ιστολογόσφαιρος. Τοιούτον θα οφείλετο εις συζυγιακήν επίκρουσις από του Πλούτωνος εις τον Αιγοκερατωμεύς αστερισμόν οπού η εισδοχή του Ποσειδώνος από του ερωτύλου Τοξότου επιφέρει μίαν αδιόρατην μετατόπισις των πόλων του κεκαυμένου Ηλίου προτού επαγώση οριστικώς η κόλασις.

Συνέπεια της τελευταίας πρόβλεψης, ο επίτιμος αστρολόγος της Λαπούτας, Ιμπν Βαλασίμ αλ-Γιαλαντζί Ναζιάρ Αμπντούλ-Χαλάβ-Αντουμπαλαζάρ από τη Σουηδική Αραβία, ίσα που προλαβαίνει να σας ευχηθεί καλή τύχη, πριν φύγει τρεχάτος από πανικό με την καμήλα του για τις απατηλές ερήμους της χώρας του, με τη φράση:

Αντίο κι ευχαριστώ για τους χουρμάδες!

Advertisements

2 thoughts on “Αφού μάθαμε ότι η LIFO ανέβηκε στο διαδίκτυο…

  1. Προβλέπω να σε προσλαμβάνει ο μπάρμπα Στάθης για να γράφεις τα ζώδια…
    Όταν φυσικά η Λώρα πάρει μεταγγραφή στον «πρωινό καφέ»
    😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s